-15%

Proven Urgent C vsakodnevna imunska podpora 30 vrečk

10.37

Najnižja cena v 30 dneh: 10.37

Proven Urgent c vsakodnevna imunska podpora s 1000 mg vitamina C, z vitaminom D, cinkom, selenom in probiotiki za podporo imunskemu sistemu.

Proizvajalec: Proven

2 na zalogi

Opis

Proven Urgent c vsakodnevna imunska podpora:

  • 1000 mg vitamina C z vitaminom D, cinkom in selenom za podporo imunosti,
  • s 5 milijardami Lab4 prijaznih bakterij na vrečko,
  • vegetarijansko, brez glutena, brez mleka in mlečnih izdelkov, brez alergenov,
  • z okusom pomaranče.

 

Urgent-C vsakodnevna podpora imunskemu sistemu, je okusen napitek z okusom pomaranče, ki ga lahko zaužijete tudi tako, da ga stresete neposredno v usta, da daje občutek pomarančnega »šerbeta«. Zasnovan za vsakodnevno uporabo, vsebuje 1000 mg vitamina C, skupaj z vitaminom D, cinkom, selenom in beta glukani, da zagotavlja celovito imunsko podporo. Edinstven je tudi po temu, da vsebuje 5 milijard obsežno raziskanih Lab4 prijaznih bakterij, ki tvorijo naravni del človeškega črevesnega mikrobiom.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo, raztopite eno vrečko v majhnem kozarcu hladne vode ali soka in zaužijte. Druga možnost je, da izdelek raztopite v ustih. Vedno jemljite tik pred obrokom ali takoj po njem, ali po navodilih zdravnika. Za 30 dni z okusom pomaranče.

Sestavine:
Fruktoza, askorbinska kislina (vitamin C), kislina (citronska kislina, jabolčna kislina, vinska kislina), sredstva za uravnavanje kislosti (kalijev hidrogenkarbonat, natrijev hidrogenkarbonat), fruktooligosaharidi, naravna aroma pomaranče, barvilo (beta karoten), maltodekstrin, pomaranča Sok v prahu, izvleček bezga, mikroorganizmi ( Lactobacillus acidophilus CUL60, Lactobacillus acidophilus CUL21, Bifidobacterium animalis subsp. lactis CUL34 in Bifidobacterium bifidum CUL20), izvleček kvasa (Beta 1,3 in 1,6 glukani), cinkov citrat, dikalcijev fosfat, Akacijev gumi, saharoza, koruzni škrob, srednjeverižni trigliceridi, natrijev selenit, holekalciferol (vitamin D3), antioksidant (DL-alfa tokoferol).

Dnevni odmerek (1 vrečka):
Vitamin D 12,5 μg – 250 %
Vitamin C 1000 mg – 1250 %
Cink 5 mg – 50 %
Selen 50 μg – 91 %
Lactobacillus acidophilus (CUL60) 5 milijard sposobnih celic *
Lactobacillus acidophilus (CUL21) *
Bifidobacterium bifidum (CUL20) *
Bifidobacterium animalis subsp.lactis (CUL34) *
Fruktooligosaharidi (FOS) 300 mg *
Izvleček bezga 100 mg *
Beta 1,3 in 1,6 glukani 25 mg

* priporočen dnevni vnos ni določen.

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Neto količina: 30 vrečk

ProVen probiotiki vsebujejo bakterije Lab4, ki ji je dr. Plummer s svojo ekipo razvil pred skoraj 15 leti. Od takrat je predan podpiranju učinkovitosti bakterij Lab4 z nenehnim raziskovalnim programom in podpiranju obstoječih izdelkov in spodbujanju razvoja novih izdelkov.