Dobrodošli v spletni trgovini BioKatka- Zate, z naravo

Spletna stran BioKatka.si so moje dolgoletne sanje. Zdrav življenski slog, zdrava prehrana ter skrb za naravo, so me ob podpori družine pripeljale do spletne trgovine Biokatka.si.

Sem Katarina. Farmacevtski tehnik po izobrazbi, z dolgoletnimi izkušnjami pri svetovanju prehranskih dopolnil, naravne kozmetike ter zdrave hrane. Vašim težavam in potrebam bom znala prisluhniti in s skupnimi močmi bomo poiskali ugodno rešitev.

Po življenjski preizkušnji – pred leti so mi po dolgotrajni bolezni diagnosticirali celiakijo – je želja po naravnih prehranskih dopolnilih ter ekološki hrani, po ekoloških izdelkih za nego telesa ter okolju prijaznih čistilih močno narasla. Da si povrnem in ohranim lastno zdravje, je bilo vloženega veliko truda; sprememba prehrane in življenjskega stila, prilagajanja družine,… Ampak kot pravijo: »Kjer je volja je moč«.

Zato uporabljajmo izdelke, ki so v harmoniji z vašim telesom in naravo. Pobrskajte po spletni trgovini Biokatka.si in odkrijte vrhunske izdelke priznanih blagovnih znamk. Izdelki, ki jih najdete na spletni strani Biokatka.si so prava izbira za vas!

Z vami,
Katarina

Prijava na E-novice

Z našimi E-novičkami vas bomo obveščali o aktualnih akcijahnovostih in zdravih nasvetih. Prijavite se in prejemete enkratni 5% popust pri naslednjem naročilu.