Dobrodošli v spletni trgovini BioKatka

Spletna trgovina BioKatka.si je pika na i v moje življenju. Zdrav življenjski slog, zdrava prehrana, skrb za naravo in izkušnje, so me ob podpori družine pripeljale do svoje spletne trgovine.

Sem Katarina, farmacevtski tehnik po izobrazbi, z 20 letnimi izkušnjami pri svetovanju prehranskih dopolnil, naravne kozmetike ter zdrave hrane. Kot zaposlena v specializiranih prodajalnah in delu z ljudmi, sem si tekom let pridobila veliko izkušenj z raznimi težavami, ki nas vsakodnevno pestijo.

Po življenjski preizkušnji – pred leti so mi namreč po dolgotrajni bolezni diagnosticirali celiakijo – je želja po naravnih prehranskih dopolnilih ter ekološki hrani, po ekoloških izdelkih za nego telesa ter okolju prijaznih čistilih močno narasla. Da si povrnem in ohranim lastno zdravje, je bilo vloženega veliko truda; sprememba prehrane in življenjskega stila, prilagajanja družine, …, s tem pa je rasla tudi želja po svoji trgovini. In kot pravijo: »Kjer je volja, tam je moč«.

Vsak zase najbolje ve, kaj potrebuje. Pobrskajte po spletni trgovini Biokatka.si in odkrijete izdelke, ki so mogoče prava izbira za vas!

Z vami,
Katarina