Prenatalni multivitaminski kompleks 50 kapsul

21.41

Terranova

Prenatalni multivitaminski kompleks vsebuje 22 hranil, prilagojenih povprečnim potrebam v nosečnosti in med dojenjem.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Prenatalni multivitaminski kompleks vsebuje 22 hranil, prilagojenih povprečnim potrebam v nosečnosti in med dojenjem. Kompleks vsebuje vitamin D3 iz alg, aktivno obliko vitamina b12, DHK-maščobne kisline omega 3, železo v obliki bisglicinata, ki ne povzroča prebavnih težav, magnezij in dobro razpoložljivo aktivno obliko folne kisline. To telo lahko takoj uporabi.

Terranova prenatalni kompleks je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo da prenatalni multivitaminski kompleks zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.