Multinutrienti za kakovostno življenje, 50 kapsul

26.99

Terranova

Multinutrienti za kakovostno življenje so najpopolnejši multivitaminski izdelek na trgu.
Vsebuje 27 različnih vitaminov in mineralov v biološko aktivnih oblikah.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Multinutrienti za kakovostno življenje, kompleks so najpopolnejši multivitaminski izdelek na trgu. Vsebuje 27 različnih vitaminov in mineralov v biološko aktivnih oblikah. Delovanje Multinutrienta je izboljšano s 16 rastlinskimi dodatki Magnifood-a.
Prehransko dopolnilo vsebuje tudi dodatna hranila (lutein, naravni betakaroten, inozitol, holin, alfalipoična kislina).

Terranova multinutrienti so brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. So brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Vsebuje ječmenovo in pšenično travo – posvetujte se z zdravnikom v primeru celiakije.

Uporaba:
Priporočamo da multinutrienti za kakovostno življenje zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 3 kapsule dnevno, pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.