Vitamin C 250 mg 50 kapsul

20.56

Terranova vitamin C je multikompleks je naraven vitamin C, sestavljen iz šipek, ki je eden najbogatejših virov vitamina C, saj je njegova koncentracija kar 100-krat večja kot v pomarančah.
Primeren za vegetarijance in vegane. Ne draži želodca.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Vitamin C 250 mg  Terranova je narejen samo iz naravnih sestavin. Človeško telo vitamina C ne more proizvajati samo, zato je uživanje vitamina C zelo pomembno.

Terranova vitamin C je multikompleks, ki je sestavljen iz magnezijevega, kalijevega in kalcijevega askorbata ter dopolnjen z živili, bogatimi z vitaminom C.

Vitamin C ima pomembno vlogo pri delovanju našega imunskega sistema, celice ščiti pred prostimi radikali ter ima pomembno vlogo pri nastajanju kolagena v telesu.

Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k boljšemu delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju ter k povečani absorpciji železa.

Terranova Vitamin C 250 mg

  • vsebuje šipek, ki je eden najbogatejših virov vitamina C, saj je njegova koncentracija kar 100-krat večja kot v pomarančah,
  • vsebuje acerolo, jagode acai ter plod in listi rakitovca, ki vsebujejo veliko vitamina C ter vodotopnih antioksidantov, ki varujejo vitamin C pred oksidacijo,
  • Terranova vitamin C je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil,
  • narejen iz iz 100% naravnih sestavin,
  • je brez veziv in polnil,
  • primeren za vegane,
  • brez GSO,
  • ne draži želodca.

 

Dodaj v košarico

Uporaba:
Priporočamo, da vitamin C zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Sestavine:
Ena rastlinska kapsula vsebuje:
Vitamin C (kot Ca, Mg, K askorbat) 250 mg
Kalcijev askorbat (vitamin C 115 mg, kalcij 10 mg) 140 mg
Magnezijev askorbat (vitamin C 92 mg, magnezij 8 mg) 112 mg
Kalijev askorbat (vitamin C 43 mg, kalij 8 mg) 55 mg
Magnifood kompleks 275 mg vsebuje:
Stabilizirani riževi otrobi 100 mg
Plod/list rakitovca (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
Jagoda acai (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
Češnja acerola 50 mg
Šipek 25 mg
macesnov arabinogalaktan 5.5 mg
Alfalipoična kislina 0.5 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Dodaj v košarico

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.