ProVen probiotiki vsebujejo bakterije Lab4, ki ji je dr. Plummer s svojo ekipo razvil pred skoraj 15 leti. Od takrat je predan podpiranju učinkovitosti bakterij Lab4 z nenehnim raziskovalnim programom in podpiranju obstoječih izdelkov in spodbujanju razvoja novih izdelkov.

Preberi več

Izdelki vsebujejo edinstvene Lab4 seve bakterij. Ta skupina sevov je ena izmed redkih kultur, ki so bile v zadnjih 15 letih temeljito raziskane, da bi se dokazali pozitivni učinki na zdravje v različnih življenjskih obdobjih in zdravstvenih težavah.

Niso vse prijazne bakterije enakovredne. Prednosti ProVen probiotikov:

  • Človeški sevi – sevi, ki so v ProVen probiotikih, so bili prvotno izolirani iz črevesne mikroflore zdravih posameznikov. Ti sevi so naravno prisotni v naših prebavilih, toda njihovo število se lahko zaradi načina življenja zmanjša.
  • Jasno definirane številčne oznake sevov – ProVen izdelki vsebujejo Lab4 in Lab4b konzorcij bakterij označene z imenom in številko (npr.: Lab4 – Lactobacillus acidophilus CUL60).
  • Dokazi, da bakterije preživijo želodčne in prebavne kisline – želodec je kislo okolje. Da bakterije dosežejo črevesno floro morajo biti sposobne preživeti. ProVen probiotike vzamemo s hrano, tako zagotovimo, da jim želodčna pH zagotovi prehod v tanko črevo, skupaj s hrano, ki se prebavlja.
  • Preživetje pri sobni temperaturi – ProVen zagotavlja 18 do 24 mesečno stabilnost izdelkov visoke učinkovitosti pri pogojih sobne temperature.
  • Noben izdelek ne vsebuje umetnih barvil, okusov ali konzervansov.

 

Filter