Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki 50 kapsul

26.95

Terranova probiotični kompleks vsebuje pet različnih sevov. Poleg živih bakterijskih sevov vsebujejo tudi kompleks Magnifood iz fruktoligosaharidov FOS, ki spodbujajo rast in aktivnost blagodejnih bakterij. Primerno za vegetarijance in vegane.

Proizvajalec: Terranova

Opis

Probiotični kompleks s prebiotiki vsebuje pet različnih sevov, na katerih so narejene številne znanstvene raziskave in klinični poskusi. Poleg živih bakterijskih sevov vsebujejo tudi kompleks Magnifood iz fruktoligosaharidov FOS, ki spodbujajo rast in aktivnost blagodejnih bakterij.

Vas napenja, imate drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki da vaš najpomembnejši organ ne deluje dobro.

Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane, ko lahko mislimo. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju.

Zdravje črevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Terranova Probiotični kompleks s prebiotiki

  • iz 100% naravnih sestavin,
  • brez veziv in polnil,
  • primeren za vegane,
  • brez GSO,
  • ni testiran na živalih,
  • je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine, brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

 

Probiotiki lahko lajšajo prebavne težave, koristno vplivajo na krepitev imunskega sistema in vzpostavljajo optimalno črevesno floro.

Vsebuje sledove soje.

TERRANOVA PROBIOTIČNI KOMPLEKS S PREBIOTIKI JE PRVI NA SLOVENSKEM TRGU, KI JE ZADOSTIL VSEM KRITERIJEM IRRK (Inštituta za raziskave in razvoj) IN PRIDOBIL CERTIFIKAT.

Uporaba:
Priporočamo, da probiotični kompleks zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, med obroki. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Sestavine:
Ena vegetarijanska kapsula:
Probiotična mešanica 188mg vsebuje:
Lactobacillus plantarum (Rosell-1012) 1 milijarda organizmov*
Lactobacillus casei (Rosell-215) 800 milijonov organizmov*
Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11) 700 milijonov organzimov*
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 500 milijonov organzimov*
Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12) 500 milijonov organzimov*
našteti sevi so ne mlečnega izvora
*učinkovitost v času izdelave
Magnifood kompleks 125 mg vsebuje:
korenina rožnega korena (sušena z zamrzovanjem) 75mg
pesin sok in list (sušena z zamrzovanjem) 25mg
stabilizirani riževi otrobi 25mg
FOS (fruktooligosaharidi) 100mg
macesnov arabinogalaktan 50mg
vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.