Probiotični kompleks s prebiotiki 100 kapsul

41.41

Terranova

Terranova probiotični kompleks vsebuje pet različnih sevov.
Poleg živih bakterijskih sevov vsebujejo tudi kompleks Magnifood iz fruktoligosaharidov FOS, ki spodbujajo rast in aktivnost blagodejnih bakterij.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Probiotični kompleks s prebiotiki vsebuje pet različnih sevov, na katerih so narejene številne znanstvene raziskave in klinični poskusi. Poleg živih bakterijskih sevov vsebujejo tudi kompleks Magnifood iz fruktoligosaharidov FOS, ki spodbujajo rast in aktivnost blagodejnih bakterij.
Probiotiki lahko lajšajo prebavne težave, koristno vplivajo na krepitev imunskega sistema in vzpostavljajo optimalno črevesno floro.

Več o probiotikih si preberite tukaj.

Terranova probiotični kompleks je brez pšenice, koruze, kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Vsebuje sledove soje.

TERRANOVA PROBIOTIČNI KOMPLEKS S PREBIOTIKI JE PRVI NA SLOVENSKEM TRGU, KI JE ZADOSTIL VSEM KRITERIJEM IRRK (Inštituta za raziskave in razvoj) IN PRIDOBIL CERTIFIKAT.

Uporaba:
Priporočamo, da probiotični kompleks zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, med obroki. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 100 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.