Vitamin D3 50µg, kompleks, 50 kapsul

18.82

Terranova

Terranoa uporablja izključno za vegane primeren D3, pridobljen iz lišajev.
D3 se učinkoviteje in hitreje pretvori v aktivno obliko, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje izboljšajo.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Vitamin D3  50µg, kompleks vsebuje vitamin D3 pridobljen iz lišajev, ki je primeren za vegane. D3 se učinkoviteje in hitreje pretvori v aktivno obliko, zato se vrednosti vitamina D v telesu hitreje izboljšajo. Listi koriandra vsebujejo vitamina K in A, potreben za optimalno absorpcijo vitamina D ter za njegovo naravno sintezo v telesu.
V preteklosti so menili, da je dodajanje vitamina D priporočljivo samo za dojenčke, danes pa znanstvene študije njegovo pomanjkanje pri odraslih povezujejo z motnjami v imunskem sistemu in s kroničnimi boleznimi.

Več o vitaminu D si preberite tukaj.

Terranova vitamin D je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo da vitamin D3 50µg, kompleks zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku (50µg = 2000iu). Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.