Terranova – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti.
Njihova prehranska dopolnili vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin.

Magnifood v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, barvila, sredstva proti sprijemanju, umetna sladila, …
Terranova je s številnimi priznanji nagrajena blagovna znamka prehranskih dopolnil.

Preberi več

Podjetje Terranova Synergistic Nutrition je bilo ustanovljeno leta 2008 in je večkrat nagrajeno podjetje z več kot 100 različnimi izdelki. Ustanovitelj podjetja je Stephen Terrass. V svoji bogati karieri na področju prehranskih dopolnil in alternativne medicine je imel skoraj 500 predavanj v različnih državah, bil gost na mnogih naturopatskih fakultetah ter je avtor osmih knjig.

Terranova je eno izmed redkih podjetij, ki v svojih izdelkih ne uporablja polnil, veziv, sredstev proti sprijemanju, sladil, barvil, arom in drugih dodatkov. V svojih izdelkih uporabljajo samo najboljše, aktive sestavine, s fitohranili bogata živila, ki so ekološko certificirana ali pa so to divjerasle rastline. Kmetija, kjergojijo in prideluje ekološke rastline se nahaja v zvezdni državi Oregon, ZDA, v neokrnjeni naravi pod goro Mouten Hood (imamo jo na vsakem prehranskem dopolnilu). Na 90 hektarjih gojijo ekološka zelišča brez uporabe pesticidov, herbicidov ali drugih škropiv. Vsi izdelki pa so izdelani v Veliki Britaniji.

Terranova je podjetjele, ki se popolnoma izogiba uporabi aditivov in drugih dodatkov v svojih proizvodih. Zato so izdelki nameščeni v 2-delnih vegetarijanskih kapsulah v katerih je prahu ali pa so v tekoči obliki, kjer uporaba dodatkov ni potrebna. Terranova je eno od podjetji, teh je zelo malo na področju prehranskih dopolnil, ki ponujajo 100% veganske izdelke, brez izjeme.

Vsak prehranski dodatek je okrepljen z lastnim sinergističnim kompleksom, imenovanim Magnifood, ki so ga razvili za boljši učinek prehranskih dopolnil.

Vsak izdelek vsebuje svoj, edinstven kompleks rastlinskih sestavin, ki je zasnovan tako, da poveča absorpcijo učinkovin, aktivnost, biološko razpoložljivost izdelka, da preskrbi sinergijske encime, ki so pomembni za uporabnost mineralov in vitaminov v izdelku, vsebuje fitohranila, ki okrepijo funkcije izdelka in prisotnih vitaminov in mineralov ter ščiti sestavine pred oksidacijsko škodo.
Če želite naravo, izberite Terranovo!


Filter