Viridian Probiotik za nosečnice 30 kapsul

25.95

Viridian Probiotik za nosečnice je zasnovan posebej za spreminjajoče se zahteve v nosečnosti. Probiotik je primeren za jemanje v prvem, drugem in tretjem trimesečju nosečnosti ter po porodu, za čas dojenja.

Proizvajalec: Viridian

Opis

Viridian Probiotik za nosečnice je zasnovan posebej za spreminjajoče se zahteve v nosečnosti. Probiotična mešanica zagotavlja različne prijazne bakterije, med drugim tudi Lactobacillus rhamnosus GG, ki je najbolje dokumentiran in raziskan sev dobrih bakterij za čas nosečnosti na svetu.

Ta posebni GG sev L. rhamnosus je bil znanstveno preučen in dobro dokumentiran za uporabo med nosečnostjo in dojenjem. Vsak odmerek vsebuje 6,5 milijard živih bakterij.

Probiotik vsebuje tudi širok spekter prebiotikov, ki podpirajo prijazne bakterije in pospešujejo nastajanje kratkoverižnih maščobnih kislin. Ti so potrebni za signalizacijo bistvenih telesnih funkcij. Kapsule, ki jih je enostavno jemati, so posebej oblikovane za bodoče matere, da podpirajo fiziološke spremembe med nosečnostjo in v poporodnem obdobju.

Probiotik je primeren za jemanje v prvem, drugem in tretjem trimesečju nosečnosti ter po porodu, za čas dojenja.

Vsebuje 100 % aktivnih sestavin, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in škodljivih snovi. Pridobljene v skladu s strogimi etičnimi merili družbe Viridian, vključno s prepovedjo testiranja na živalih, brez GSO in palmovega olja.

Viridian Probiotik za nosečnice

  • oblikovano za bodoče matere,
  • enostavno jemanje kapsul,
  • primeren za jemanje med nosečnostjo in dojenjem,
  • več kot 6 milijard živih bakterij na kapsulo,
  • samo iz 100% aktivnih sestavin,
  • brez veziv in polnil,
  • primeren za vegane,
  • brez GSO,
  • ni testiran na živalih.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite eno do dve kapsuli dnevno s kozarcem vode, po jedi ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Sestavine:
Ena kapsula zagotavlja:
Skupno število živih dobrih bakterij 6,5 milijarde
Lactobacillus rhamnosus GG
Lactobacillus acidophilus DDS-1
Bifidobacterium bifidum CUL20
Bifidobacterium animalis subsp. Iactis CUL34
Bifidobacterium breve CUL80
Bifidobacterium longum CUL75
Prebiotiki FS2-60* 360mg
Celulozna kapsula

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 30 kapsul

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujejo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.