Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem.

Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian prehranska dopolnila uvrščamo naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Preberi več

Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujejo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.

Temelji naravnih prehranskih dopolnil Viridian

Etičnost, čistost in dobrodelnost. Vse to so poglavitni temelji etičnega družinskega podjetja iz Velike Britanije Viridian Nutrition. Leta 1999 je podjetje ustanovila Cheryl Thallon, vegetarijanka, z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdrave hrane in prehranskih dopolnil. Podjetje temelji na dveh poglavitnih principih: na razvoju naravnih prehranskih dopolnil z najvišjim možnim etičnim standardom ter darovanjem sredstev v dobrodelne namene.

Viridian je vodilna znamka etičnih naravnih prehranskih dopolnil in ostalih naravnih proizvodov za dobro počutje. V njihovi ponudbi se nahaja že preko 180 izdelkov. 95% vseh teh izdelkov je veganskih, ostalih 5% pa predstavljajo izdelki, katerim je dodan ekološki med ali ribje olje.

Med izdelki dobite naravne vitamine in minerale, probiotiki, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi izdelki so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje in imunski sistem, mu nudijo podporo in prispevajo k dobremu počutju.

Žalostno je, da klasične tablete oz. prehranska dopolnila vsebuje kar polovico lepila (veziv), kar pa za naše zdravje ni dobro. Viridian Nutrition v svojih izdelkih vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine. Če je le možno so sestavine ekološkega izvora, brez prisotnosti škodljivih snovi, aditivov, sladkorja, brez gensko spremenjenih organizmov, brez barvil in umetnih arom. Več kot 40% izdelkov ima ekološki certifikat Soil Association, ki zagotavlja ekološko pridelavo sestavin. Izdelkov ali sestavin nikoli ne testirajo na živalih, sestavine, ki jih vsebujejo izdelki varne za uporabo, izdelki pa klinično testirani.

Večina rastlin, ki ji uporabljajo v svojih pripravkih, je vzgojena v Veliki Britaniji. Ravno tako kapsule in olja proizvajajo tam, saj tako, zaradi manj transporta, prispevajo k zmanjšanju onesnaževanja Zemlje. Pri pakiranju izdelkov uporabljajo samo reciklirano embalažo, vse od stekleničk do kartonov.

Ko kupite znamko Viridian Nutrition, kupite vrhunsko kvaliteto, ekološke sestavine in etične izdelke.

Filter