Podjetje Laverana in blagovno znamko Lavera kozmetika je že davnega leta 1987 ustanovil Thomas Haase, ki je v mladosti imel precejšnje težave s kožo. Mučil ga je atopijski dermatitis. Njegova odločitev je bila, da namesto kortizonskih krem, raje poišče alternativno (naravno) rešitev za nego svoje kože. Tako je nastala blagovna znamka Lavera kozmetika.

Preberi več

Lavera je nemška blagovna znamka z več kot 30 letno tradicijo. Ponuja samo naravne certificirane izdelke, ki so primerni za vsak tip kože, tudi za tiste z najbolj občutljivo kožo.

Ustanovitelj naravne kozmetike Lavera

Thomas Haase  je kljub vsem svojim kriterijem začel razvijati 100% naravno in učinkovito kozmetiko. V času, ko se je vse vrtelo okoli kemije, je »odkril« svoje življenjske sanje. Življenje je posvetil razvoju organske in naravne negovalne kozmetike, ki bo primerna za vsakogar.

Ime Lavera kozmetika je izpeljano iz latinske besede ‘verum’, ki pomeni ‘resnica’. Blagovna znamka Lavera pomeni ravno to. Resnično prava, naravna negovalna kozmetika. Njegov prvi izdelek je bil balzam za ustnice, ki ga še vedno najdemo v njihovi ponudbi.

Podjetje Laverana

Na kratko lahko torej podjetje Laverana opišemo  kot podjetje, ki proizvaja certificirano, 100% naravno kozmetiko. Proizvodnja poteka v Nemčiji na območju Hannovra. Izdelke proizvajajo po najvišjih možnih standardih, z mislijo ohranjanja naravnih virov, ob spoštovanju človeka in narave.

Kakovost izdelkov je njihova največja prioriteta. V svojih izdelkih uporabljajo samo 100% naravne in kakovostne sestavine. Imajo močan občutek odgovornosti, predvsem do kupca. Lavera kozmetika vsebuje samo 100% naravne sestavine, ne vsebuje sintetičnih konzervansov, naftnih derivatov (parafin, silikon), dišav ali arom. Izdelki, ki jih proizvaja podjetje Laverana niso testirani na živalih.

Od ustanovitve Lavera kozmetike leta 1987 razvijajo samo naravne izdelke za nego obraza, telesa in nego las. Izdelke, ki nam pomagajo, da se v svoji koži počutimo udobno, izdelke ki kožo negujejo in revitalizirajo. Njihova ideja, da je samo narava kozmetika edina prava pot do lepotne nege telesa, je še kako prava. Ta ideja živi še danes.

Cilj podjetja Laverana

Njihov cilj je bil že od samega začetka proizvodnja 100% naravne kozmetike najvišje kakovosti in lahko rečemo, da jim je uspelo!

Filter