-7%

Paket za zdravo prebavo Viridian

54.67

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 54.67.

Paket za zdravo prebavo vsebuje Clove Bud kompleks in Probiotike Daily. V prvem koraku “počistimo” črevo, tako da odženemo vse črevesne vsiljivce. Za to bo poskrbel Clove Bud z naravno močjo zelišč. V drugem koraku pa “naselimo” zdravo črevesno floro. Z uživanjem Viridianovih Daily probiotikov bo črevesna flora obnovljena.

Proizvajalec: Viridian

Ni na zalogi

Opis

Paket za zdravo prebavo vsebuje Clove Bud kompleks in Probiotike Daily.

Če želiš dobro prebavo in se izogniti prehladu in ostalim virusom ter biti dobro razpoložen je ta paket pravi zate. V črevesju namreč nastaja kar 70% imunskega sistema. Zato je skrb za pravilno ravnovesje dobrih, nevtralnih in patogenih bakterij v črevesju ključna. Poleg imunskega sistema, v črevesju nastaja kar 70% do 80% serotonina. To je hormon sreče, ki je zadolžen za dobro razpoloženje in počutje.

V prvem koraku “počistimo” črevo, tako da odženemo vse črevesne vsiljivce. Za to bo poskrbel Clove Bud z naravno močjo zelišč. V drugem koraku pa “naselimo” zdravo črevesno floro. Z uživanjem Viridianovih Daily probiotikov bo črevesna flora obnovljena.

Clove Bud kompleks

Clove Bud kompleks je kombinacija izbranih, poznanih zelišč (nageljnove žbice, bazilika, rožmarin, timijan, magnezij in bučna semena).

 • iz 100% naravnih sestavin,
 • samo iz 100% aktivnih sestavin,
 • brez veziv in polnil,
 • primeren za vegane,
 • brez GSO, brez palmovega olja,
 • ni testiran na živalih.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite 1 do 3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Sestavine:
Ena veganska kapsula zagotavlja:
Nageljnove žbice (Syzigium aromaticum) 165 mg
Listi bazilike (Occium basillicum) 115 mg
Origano olje (Origanum vulgare) 100 mg (zagotavlja 12 mg eteričnega olja)
Izvleček listov rožmarina 10:1 (Rosmarinus officinalis) 75 mg
Timijan (Thymus vulgaris) 50 mg

 

Viridian Probiotik dnevna simbioza Daily

Probiotik dnevna simbioza vsebujejo 1,5 milijarde  dobrih črevesnih bakterij in edinstven prebiotik, sestavljen iz prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina, ki se ne absorbira, črevesju pa pomaga vzpostaviti zdravo črevesno floro ter naseljevanje dobrih bakterij.

 • uživanje probiotika se priporoča vsaj dva do tri mesece,
 • samo iz 100% aktivnih sestavin,
 • brez veziv in polnil,
 • primeren za vegane,
 • brez GSO,
 • ni testiran na živalih.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo probiotik dnevna simbioza vzemite 1 do 3 kapsule dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Sestavine:
Ena kapsula zagotavlja:
Skupno število dobrih živih bakterij: 1,5 milijard
Lactobacillus acidophilus DDS-1
Bifidobacterium breve ATCC 15700
Bifidobacterium infantis ATCC 15697
Bifidobacterium longum ATCC 15707
Prebiotiki FS2-60: 370mg (popolni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina)
Vegetarijanska kapsula: 100mg

Beri dalje

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujejo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.