-15%

Komplet proti izpadanju Etnobotanika

Original price was: €48.70.Current price is: €41.40.

Najnižja cena v 30 dneh: 41.40

Komplet proti izpadanju vsebuje ekološki prah Amle, ekološki prah Hibiskusa in hidrolat Rožmarina, ki edinstveno in sinergično deluje proti izpadanju in prezgodnjem sivenju las.

Proizvajalec: Etnobotanika

Ni na zalogi

Opis

Komplet proti izpadanju vsebuje ekološki prah Amle, ekološki prah Hibiskusa in hidrolat Rožmarina, ki edinstveno in sinergično deluje proti izpadanju in prezgodnjem sivenju las.

Postopek priprave zmesi:
V stekleno ali plastično posodo stresemo ekološki prah hibiskusa in amle v enakem razmerju. Dodamo ustrezno količino rožmarinovega hidrolata (GLEJ SPODAJ). Vse sestavine dobro premešamo, da dobimo zmes gostote “jogurta”.

Receptura:
Moški: 10 g ekološkega prahu Amle + 10 g ekološkega prahu Hibiskusa + 50 ml rožmarinovega hidrolata.
Ženske: 20 g ekološkega prahu Amle + 20 g ekološkega prahu Hibiskusa + 100 ml rožmarinovega hidrolata.

Postopek nanosa:
Zmes nanesemo na umito in suho lasišče. Nanašamo po prečah, ki jih naredimo na razdalji cca. 2 cm. Po končanem nanosu oblogo z rahlimi krožnimi gibi enakomerno porazdelimo po celotnem lasišču. Glavo ovijemo s prozorno folijo za živila in pustimo delovati cca. 1 uro. Potem si lasišče speremo in posušimo.

Obdobje trajanja:
Postopek ponavljamo 1 x tedensko, 6 tednov zapored. Izboljšanje stanja opazimo že zelo kmalu. Po 6. nanosu pa so rezultati očitni. Če želite še boljše rezultate, po končanem 6 tedenskem tretmaju, lahko nadaljujete z nanosi na vsakih 14 dni.

Komplet proti izpadanju Etnobotanika vsebuje:

Ekološki prah Amle

Amla Etnobotanika, z drugim imenom indijska kosmulja je zdravilna ajurvedska rastlina za nego las, lasišča in kože. Amlini plodovi imajo močno antimikrobno in antivirusno delovanje ter so bogati z vitaminov C. Indijke amlo uporabljajo za odpravljanje težav z nečisto kožo ali s težavami na lasišču (prhljaj). Zaradi antioksidativnega delovanja amla poživlja delovanje lasnih mešičkov, lasje ne izpadajo ter postanejo močni in prožni. Amla se uporablja tudi proti sivenju las, saj jim povrne naravne pigmente.

Ekološki prah Hibiskusa

Hibiskus Etnobotanika se uporablja kot naravna in zdravilna obloga za lase in lasišče, kot naravno masko za nego kože ali kot naravni ojačevalec rdečega pigmenta skupaj s kano.

Ekološki hidrolat Rožmarina

Hidrolat rožmarina je vsestransko uporaben in ne vsebuje konzervansov. Uporablja se za nego kože, kot ustno vodico ali v kulinariki.

Etnobotanika je slovensko podjetje, ki vas s svojo energijo spodbuja k zavedanju in celostnemu pristopu. So mnenja, da lahko s tradicionalna znanostjo dosežemo vse rešitve, ki so potrebne za naš napredek in razvoj. Vsi izdelki so ekološko certificirani in iz pravične trgovine, saj samo tako lahko zagotovijo čisto energijo izdelka od proizvajalcev pa vse do končnih kupcev.

Morda vam bo prav tako všeč…