Etnobotanika je slovensko podjetje, ki vam nudi 100% naravne barve za lase, skupaj z drugimi izdelki za nego las, kot so naravne obloge, olja in šamponi. Pomembno je, da na lasišče nanašamo izdelke za barvanje in za nego, ki so naravnega in ne kemijskega izvora.

Preberi več

Izdelki Etnobotanika 

Izdelki Etnobotanika so ekološko certificirani in iz pravične trgovine. Ne vsebujejo kemije (formaldehida, amonijaka, peroksida, parabenov,..), so 100% naravna, nimajo neželenih stranskih učinkov na telo. Na lase in na lasišče delujejo zelo negovalno in blagodejno.

Etnobotanika je slovensko podjetje, ki vas s svojo energijo spodbuja k zavedanju in celostnemu pristopu. So mnenja, da lahko s tradicionalno znanostjo dosežemo vse rešitve, ki so potrebne za naš napredek in razvoj. Vsi izdelki so ekološko certificirani in iz pravične trgovine, saj samo tako lahko zagotovijo čisto energijo izdelka od proizvajalcev pa vse do končnih kupcev.

Pomembno je, da na lasišče nanašamo izdelke za barvanje in za nego, ki so naravnega in ne kemijskega izvora. Ker je naše lasišče zelo propustno, je potrebno izredno malo časa, da snovi preidejo iz lasišča v krvni obtok.

Lepi, urejeni, sijoči in bujni lasje pri ženskah izražajo senzualnost in moč.

Slovensko podjetje Etnobotanika ima bogate izkušnje s preučevanjem rastlin in z delovanjem njihovih naravnih pigmentov. Ukvarja se tudi s tradicionalno pripravo zmesi za uporabo na laseh in na lasišču.

Etnobotanika vam  nudi 100 % naravne barve za lase, skupaj z drugimi izdelki za nego las, kot so naravne obloge, olja in šamponi.

Etnobotanika je uvoznik tudi naravni olj za nego Monoi. Monoi olja so originalni tahitijski proizvod s kontroliranim poreklom. Monoi olje je macerat Tahitijske gardenije (Gatdenia Tahitiana) in kokosovega olja iz Tahitija (Cocos Nucifera), nežno odišavljen s svežim vonjem kokosa.

Filter