Dr.Hauschka kozmetiko izdeluje družba WALA Heilmittel GmbH, ki jo je leta 1935 ustanovil Rudolf Hauschka.

Preberi več

Podjetje Wala je že od nekdaj pionir na svojem področju, saj v podjetju izdelujejo samo naravne izdelke iz izbranih organsko pridelanih zdravilnih rastlin.
Pri podjetju WALA častijo tako notranjo kot zunanjo lepoto. Na njihovem prvem mestu je ravno zato kakovost, zato že več kot 50 let izdelujejo izdelke za nego kože, ki so edinstveni: izbrane zdravilne rastline pridelane na biodinamičen ali kontroliran ekološki način koži pomagajo pri njenem lastnem delovanju, negovanju in obnavljanju.

V svojih izdelkih ne dovolijo, da kemija pride v stik s kožo. Kozmetika Dr. Hauschka zato NE vsebuje mineralnih olj, silikonov, PEG in sintetičnih konzervansov. Namesto tega v svojih izdelkih uporabljajo 100% naravne surovine. Večina je organskega porekla, pogosto celo z demeter certifikatom. Celotna negovalna in make-up linija sta certificirani s strani NATRUE.

Nega kože z Dr.hauschka

Ob različnih dnevih in na različnih krajih, v različnih obdobjih in različnih fazah življenja potrebuje vaša koža skladen način nege. Zato pri Dr. Hauschka namesto o nespremenljivih tipih kože govorimo o stanjih kože, ki se pojavijo in spet izginejo.

Z danimi ciljnimi impulzi spodbujamo lastno aktivnost kože in ji pomagamo, da se sama obnavlja in vrne v naravno ravnovesje.

DNEVNA NEGA – Trije pomembni elementi

Vsi kozmetični izdelki Dr.Hauschka se med sabo dopolnjujejo in podpirajo. Dnevna nega poteka v treh korakih:

  1. Korak – čiščenje

Za čiščenje čez dan najprej priporočamo uporabo Kreme ali Mleka za čiščenje.

  1. Korak – toniziranje

Nato za toniziranje nanesete Tonik za obraz, Regenerativni serum, Zeliščne ampule N ali Intenzivno nego.

  1. Korak – nega

Kot dnevno nego izberite kremo, ki ustreza trenutnemu stanju vaše kože. Tudi dekorativno kozmetiko lahko vključite v ta niz, saj tudi maskare, senčila, pudri, rdečila in šminke vsebujejo negovalne komponente in izvlečke zdravilnih rastlin.

Da bi vaša koža svobodno dihala in se sama regenerirala, se ponoči zavestno izogibajte mastni negi. Z izbiro izdelkov za čiščenje, toniziranje in nego boste kožo na popoln način pripravili in spodbudili za naravno obnavljanje. Ta ritual za nego kože obstaja od leta 1967.

NOČNA NEGA – Ko dan zaspi, se koža prebudi

Medtem ko vi spite, se za vašo kožo začne pomemben čas obnavljanja in regeneracije. Nemastna nočna nega Dr. Hauschka podpira kožo pri njenih nočnih procesih in ji pusti, da svobodno diha.

Zvečer po čiščenju in negi obraza, vratu in dekolteja enakomerno nanesite tanek sloj nočnega seruma.

Ponoči vaša koža uživa v nemastni negi, tako da lahko nemoteno diha, se obnavlja in regenerira. Osnovna nočna nega poteka v treh korakih

  1. Korak – čiščenje

Očisti in osvobodi kožo. Ustvari osnovo za negovalni koncept. Brez tenzidov.

  1. Korak – toniziranje

Na blag način stimulira lastno moč kože. Pripravi kožo za nadaljnjo nočno nego.

  1. Korak – poživljanje

Še en negovalni impulz za kožo. Podpira nočni obnovitveni proces.

Filter