BioKatka – po dolgoletni želji po svoji spletni trgovini, ki je zaživela v letu 2019, je v letu 2022 na naše spletne poličke prišla tudi moja lastna blagovna znamka naravne kozmetike.

Preberi več

Vizija BioKatke

Vizija naravne kozmetike je razvijati linijo kozmetičnih izdelkov, ki bodo naravni, preprosti (brez prekritih dodatkov), učinkoviti in slovenski.

Naravna kozmetika BioKatka vsebuje smo izbrane kakovostne naravne sestavine. Kozmetika ustreza tudi vsem zahtevanim standardom s področja naravne kozmetike in ima izdelano oceno varnosti.

Slovenska naravna kozmetika

Vsi izdelki BioKatke so 100% naravni, večina izdelkov ima ekološki certifikat. V kozmetični liniji dobite izdelke za nego obraza in nego telesa.

Ker je koža naš največji organ, je nega z naravnimi izdelki še kako pomembna. Tukaj torej naša naravna kozmetika odigra zelo pomembno vlogo.

Verjamem, da vam bo všeč naš ekološki Hidrolat damaščanske vrtnice, Šipkovo olje iz ekološke pridelave in Naravna krema za obraz.

Tudi naš Aloe vera gel je zelo poseben. Izdelan je iz ekoloških listov aloe vere, ne vsebuje gostil, zato je v tekočem stanju. Aloe vera v svojih listih hrani več kot 300 dragocenih hranilnih snovi. Bogata je tudi z minerali, vitamini in aminokislinami. Ima hladilen in zelo pomirjajoč učinek, koži pa vrača vlago.

Izdelki naše kozmetike so izdelani ročno, so produkt slovenskih podjetji, izdelani v manjših serijah. S tem zagotovimo, da so izdelki v ponudbi vedno sveži. Namenjeni so negi predvsem zdrave, suhe, občutljive kože, tudi poškodovane.

Ideje za darila

Če iščeš luštna in preprosta darila za ženske in darila za moške, te zagotovo čakajo v BioKatki. Saj veste, da so lahko darila nekaj najlepšega.

Naravna kozmetika

BioKatka naravna kozmetika je narejena v Sloveniji. Vsebuje samo 100% naravne sestavine, ne vsebuje sintetičnih konzervansov, naftnih derivatov, umetnih dišav in barvil, parabenov, aluminijevih spojin ali arom. Izdelki v liniji BioKatka niso testirani na živalih.

Filter