You are currently viewing Najboljša krema za obraz

Najboljša krema za obraz

Ali vaša najboljša krema za obraz ohranjanja vašo kožo prožno in zdravo? Iskanje prave vlažilne kreme za vaš tip kože je lahko velik izziv. Krema za nego obraza predstavlja bistven del vsako dnevne rutine nege kože. Zato je izbira naravne kreme za obraz še kako pomembna.

V tem zapisu vam bom bolj podrobno predstavila BioKatkino vlažilno kremo za obraz. Naravna vlažilna krema za obraz BioKatka je primerna za vse tipe kože. Vsebuje samo 100% naravne sestavine, ki vašo kožo naredijo voljno in gladko.

Na tržišču je velika ponudba naravne kozmetike. Ker v BioKatki strmimo k načelu, ki se glasi: Slovensko – Preprosto – Naravno!, je tudi krema za obraz narejena iz nam dobro poznanih sestavin, ki imajo na kožo zelo negovalen učinek.

Kaj vsebuje Vlažilna krema za obraz?

Krema za obraz BioKatka je izdelana iz skrbno izbranih naravnih sestavin. Pri izdelavi kozmetike se uporabljajo hladna stiskana olja, masla in kvalitetna eterična olja.

  1. Aloe vera gel se že tisočletja uporablja za blaženje različnih kožnih težav. Gel aloe vere je bogat z vitamini in antioksidanti, ki imajo zelo ugoden učinek na kožo. Vašo kožo pomirja in hidrira. Odlično je za nego občutljive, suhe in poškodovane kože. Na kožo delujejo zelo blagodejno. Aloe vera gel je učinkovita rešitev za opečeno kožo od sonca, za nego kože po depilaciji in pri razdraženi koži.
  2. Mandljevo olje je izredni hranljivo, bogato z vitaminom D, oleinsko, linolno in palmitinsko kislino. Odlično za nego suhe in razdražene kože. Kožo mehča, vlaži in jo obnavlja. Mandljevo olje lahko na več načinov koristi tudi vaši koži. Uporablja se za pomirjanje  in obnovo kože. Zaradi protivnetnih lastnosti ter visoke vsebnosti hranil je še danes priljubljena sestavina za nego kože.
  3. Kokosovo olje vsebuje kaprilsko in lavrinsko kislino, ki sta znani, da lahko zmanjšata vnetja na koži ter jo vlažita, zaradi česar je kokosovo olje odlična rešitev za vse vrste kožnih obolenj.
  4. Čebelji vosek na koži ustvari zaščitno plast. Koži daje elastičnost, mehkobo in vlago. Čebelji vosek ima tudi protibakterijske, protivnetne in protivirusne lastnosti, zato je odličen za nego manjših vnetji na koži.
  5. Vitamin E je močan antioksidantov in bo varoval vašo kožo pred prostimi radikali.
  6. Eterična olja sivke, čajevca in limonske trave.

Naravna krema za obraz BioKatka

Kremo za obraz je z ljubeznijo ročno izdelala slovenska ustvarjalka. Izdelana je v manjših serijah. S tem zagotovimo, da so izdelki vedno sveži. Vsi izdelki imajo izdelano oceno varnosti in so popolnoma varni za uporabo.

Za koga je krema primerna?

Vlažilna krema BioKatka neguje tako mladostno problematično kožo, kot tudi suho in zrelo kožo. Po uporabi naravne vlažilne kreme BioKatka je vaša koža nahranjena in prijetno navlažena. Na koži pusti prijeten svilnat in osvežilen občutek, brez neprijetnega mastnega videza.

Trajnostna embalaža

Krema za obraz BioKatka je pakirana v aluminijasti posodici, ki kremo odlično ščiti pred svetlobo. Ker se lahko aluminij neštetokrat reciklira, spada aluminijasta embalaža med trajnostno embalažo. Embalaža je lahka in ni bojazni, da bi se lonček razbil.

Uporaba vlažilne kreme

Zjutraj in zvečer na očiščeno kožo obraza nanesete najprej hidrolat in nato s krožnimi gibi vmasirajte kremo za obraz. Če vam to ne zadostuje, po nanosu hidrolata nanesite še šipkovo olje in nato še kremo.

Za konec…

Za kožo si resnično izberimo najboljšo kremo za obraz. Krema, ki je izdelana iz 100% naravnih sestavin je za vašo kožo resnično najboljša.