You are currently viewing Moj prvi blog ali ponosna sem nase!

Moj prvi blog ali ponosna sem nase!

Pa me vprašajo: „ Katarina, kako kaj napreduje tvoj prvi blog? “, in jim odgovorim: „ Ja, hm, v redu, gre.“ No in končno, tu ga imamo…. Moj prvi blog ali ponosna sem nase! In kot pravijo, prvega ne pozabiš nikoli! 🙂

Začelo se je …
Že leta nazaj se je pojavila zamisel, želja, da bi lahko imela spletno trgovino. Leta so minevala, zgodilo se je veliko lepih in tudi manj lepih reči, ampak želja je ostala.

Iskrica je dolgo časa tlela in letošnje leto je bilo prelomno. Dolgo časa sva z Matejem (mojim možem) razmišljala, se pogovarjala, porajalo se nama je ogromno vprašanj, kako, kaj, kdaj bi lahko odprla spletno trgovino. Tako sva združila moči in rekla: »Zdaj ali nikoli!«. Ob vsakdanjem življenju in dveh najinih sončkih (hčerki in sinu, ki imata mimogrede bujno domišljijo in ogromno idej), je lepo počasi in previdno nastajala in zaživela spletna trgovina Biokatka, moje sanje, moja sreča in ponos.

Sem Katarina, od tod tudi ime BIOKATKA :). Na področju svetovanja prehranskih dopolnil, naravne kozmetike ter zdrave hrane imam dolgoletne izkušnje, zato bom vašim težavam in potrebam znala prisluhniti in s skupnimi močmi bomo poiskali ugodno rešitev.

Po življenjski preizkušnji – pred leti so mi po dolgotrajni bolezni diagnosticirali celiakijo – je želja po naravnih in ekoloških prehranskih dopolnilih ter hrani, po ekoloških izdelkih za nego telesa ter okolju prijaznih čistilih močno narasla. Da si povrnem in ohranim lastno zdravje, je bilo vloženega veliko truda; sprememba prehrane in življenjskega stila, prilagajanja družine,… Ampak kot pravijo: »Kjer je volja je moč«.

Skrb za zdrav način življenja naj postane naš način življenja. Zato uporabljajmo izdelke, ki so v harmoniji z vašim telesom in naravo. Pobrskajte po spletni trgovini Biokatka.si in odkrijte vrhunske izdelke priznanih blagovnih znamk. Izdelki, ki jih najdete na spletni strani Biokatka.si so prava izbira za vas!

V poplavi „naravnih“ izdelkov, ki se jih dandanes dobi, sem v letih izkušenj poizkusila izluščiti samo „tisto“ najboljše, najkvalitetnejše. Naravna prehranska dopolnila, naravna kozmetika, ki temelji na ekoloških sestavinah, ekološka hrana priznanih blagovnih znamk, to in še več boste našli na straneh Biokatke. Pa da ne pozabimo na ekološka čistila.

Če želite tudi vi prispevati k kvalitetnejšemu življenju in ohranjanju okolja, pobrskajte po spletni trgovini Biokatka in poiščite izdelke, ki so primerni za vas.

Zgodba še ni zaključena….
V Biokatki se bo izbira izdelkov z dneva v dan bogatila. Trudila se bom, da v trgovini ponudim samo najboljše izdelke, ekološke izdelke, izdelke slovenskega porekla, izdelke priznanih blagovnih znamk, ki temeljijo na kvaliteti in zaupanju.

Lepo je imeti izbiro, zato dragi spletni obiskovalci, DOBRODOŠLI!