Železo 20 mg, kompleks, 50 kapsul

13.52

Terranova

Prispeva k sproščanju energije pri presnovi; priporoča se ga pri slabokrvnosti, utrujenosti, šibkosti in izčrpanosti.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Železo 20 mg,  kompleks, je v obliki bisglicinata je blago do prebavil, ne povzroča zaprtja in se zlahka vsrka.

Prispeva k sproščanju energije pri presnovi; priporoča se ga pri slabokrvnosti, utrujenosti, šibkosti in izčrpanosti. Zaradi svoje vloge pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina pa je primeren tudi ob močnih mesečnih krvavitvah in intenzivnem ukvarjanju s športom.

Terranova železo je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Vsebuje zeleno ječmenovo travo – posvetujte se z zdravnikom v primeru celiakije.

Uporaba:
Priporočamo, da se železo, ki se zlahka vsrka 20 mg, kompleks zaužije kot prehransko dopolnilo za odrasle 1 kapsulo dnevno pri obroku.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.