-10%

Zapik olje za pomiritev kože 9ml

12.59

Darilo narave Zapik olje za pomiritev kože pomirja kožo po pikih insektov. Učinkuje na naraven način. Olje ne vsebuje alkohola ali amoniaka.

Proizvajalec: Darilo narave

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Zapik olje za pomiritev kože pomirja kožo po pikih insektov. Učinkuje na naraven način. Olje ne vsebuje alkohola ali amoniaka.

Zapik vsebuje CBD ekstrakt, propolis in eterično olje čajevca. Vse te ekološke sestavine pripomorejo k umirjanju vnetji, učinkujejo protibolečinsko, antibakterijsko in antivirusno. Lajšajo srbenje, kar je pri pikih bistveno. Na mestu ugriza, kjer nanesete Zapik se torej takoj prične proces obnove celic in zmanjšanje vnetja.

Uporaba:
Zapik je takojšnja pomoč po pikih komarjev, muh, čebel, os,…, ožigih meduz, ugrizih mravelj, ob dotikih kopriv, drugih rastlin, ki povzročijo srbenje kož. Olje za pomiritev kože je najbolje nanesti takoj po piku/ugrizu.  Zapika ne uporabljajte, če je ugriz krvav.

Zapik olje za pomiritev kože:

  • kožo na mestu pika neguje,
  • delovati začne takoj po nanosu,
  • uporablja se samo za zunanjo uporabo,
  • ne vsebuje amoniaka in alkohola,
  • je 100% ekološki izdelek iz kvalitetnih sestavin.

 

Sestavine:
Bio oljčno olje, bio propolis, bio konopljin izvleček, bio eterično olje čajevca.
Kontrolira SI-EKO-001.

Neto količina: 9ml

Dodaj v košarico

Darilo narave – slovenska blagovna znamka ekoloških prehranskih dopolnil in kozmetike. S ciljem, da uporabnik dobi najvišjo kvaliteto izdelka, so leta 2013 na kmetiji pri Tonijevih prvič posejali industrijsko konopljo, ki je kot rastlina zelo zanimiva. Gojijo jo na ekološki način, izdelki pa imajo BIO certifikat, podjetja Kon-cert.