Wiley`s Finest Omega 3 mini kapsule 60 mehkih kapsul

17.35

Wiley`s Finest Omega 3 mini kapsule so drobne kapsule, ki se zlahka spustijo po še tako ozkem požiralniku. Optimalna vsebnost EPA in DHA.

Proizvajalec: Wiley`s Finest

Opis

Wiley`s Finest Omega 3 mini kapsule (Easy Swallow Minis, Wild Alaskan Fish Oil) so drobne kapsule, ki se zlahka spustijo po še tako ozkem požiralniku, a kljub mini velikosti vsebujejo dobro koncentracijo EPK in DHK ultra čistih, viskokakovostnih maščobnih kislin iz premium ribjega olja.

Ribje olje je običajno vkapsulirano v velike kapsule, kar številnim osebam predstavlja težavo pri požiranju. A kljub mini velikosti vsebujejo dobro koncentracijo EPK in DHK ultra čistih, viskokakovostnih maščobnih kislin iz premium ribjega olja. So mini rešitev za maksi težave, zato so primerne tudi za slabotne osebe in starostnike.

EFSA – Evropska agencija za varnost hrane je potrdila, da lahko z dnevnim vnosom 250mg EPK in vsaj 250mg DHK dosežemo koristne učinke:

  • ima DHK vlogo pri delovanju možganov,
  • imata EPK in DHK vlogo pri delovanju srca,
  • ima DHK vlogo pri ohranjanju vida.

 

Tako kot v možganih, je tudi v očesni mrežnici visoka raven DHA nenasičene maščobne kisline.

NE VSEBUJE: sladkorja, glutena, škroba, kvasa, pšenice, mleka in mlečnih izdelkov, umetnih sladil, umetnih barvil, oreškov, morskih sadežev, jajc, arašidov, soje in koruze.

Čistoča ribjih olj Wiley’s Finest

Za Wiley’s Finest je morje že 35 let vir navdiha in obstoja, zato z morskim habitatom ravnajo odgovorno. Natančno vedo, na katerih ribiških ladjah in kdaj so bile ribe ulovljene. Pozorni so na obnovo ribjega staleža, na občutljiva naravna ravnovesja med morskim življenjem in ohranjanjem morske diverzitete. Za unikaten, sledljiv in trajnosten način pridobivanja olja je podjetje dobilo certifikat MSC, ki jamči, da je ribolov trajnosten. Wiley’s Finest je eno redkih svetovnih podjetij, ki lahko zagotovi popolno sledljivost, saj za celoten proces od ulova do embalaže poskrbi samo.

Še preden pride katero koli olje Wiley’s Finest na police, so čistoča, stopnja oksidacije in ostali parametri kakovosti preverjeni tudi s strani neodvisnih laboratorijev. Proizvodnja ribjih olj Wiley’s Finest poteka brez uporabe kemikalij in topil. Zaradi naprednega tehnološkega postopka pridobivanja olja, dodajanja naravnih antioksidantov, kot je vitamin E, ter ustreznega polnjenja in kapsuliranja se Wiley’s Finest omega 3 in omega 7 maščobne kisline uvrščajo med olja z eno najnižjih stopenj oksidacije (TOTOX < 5) na svetu.

Celoten asortiman olj je certificiran s strani svetovne nadzorne organizacije SQF. Pri parametrih čistosti in oksidativnih vrednosti omega 3 maščobnih kislin EPA in DHA (PCB, PCDD / F, dioksini, težke kovine, stopnja oksidacije in mikrobiološka ustreznost) Wiley’s Finest upošteva standarde priznane organizacije GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega 3s).

Uporaba:
Vzemite kot prehransko dopolnilo 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

Sestavine:
Povprečje na dve kapsuli:
Koncentrirano ribje olje 900 mg
Vsebuje naslednje Omega-3 maščobne kisline: 670 mg
– EPA (eikozapentaenojska kislina) 360 mg
– DHA (dokozaheksaenojska kislina) 270 mg
– Druge omega 3 maščobne kisline 40 mg
*mg = miligram

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 60 kapsul

Proizvajalec: Wiley’s Finest, Ohio, ZDA