Viridikid multivitamini in minerali za otroke 90 kapsul

22.65

Viridian

Viridikid multivitamini in minerali za otroke so odlična kombinacija vitaminov in mineralov brez vseh dodatkov in polnil.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Viridikid multivitamini in minerali za otroke so odlična kombinacija vitaminov in mineralov brez vseh dodatkov in polnil.

Vitamini in minerali so v majhnih kapsulah, da jih otroci lažje pogoltnejo. Primerni so za otroke od 2. do 14. leta.

Vsebujejo naravni vitamin C ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, povečuje absorpcijo železa in prispeva k zmanjševanju utrujenosti, vitamin E, ki zaščiti celic ter veganski vitamin D3, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema,  normalni absorpciji kalcija in fosforja, s tem pa tudi k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo dajte otroku 1-3 kapsule dnevno (odvisno od starosti) s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca:
Otroci od 2 do 6 let – 1 kapsula dnevno
Otroci 7 do 13 let – 2 kapsuli dnevno
Otroci 14 let ali več – 3 kapsule dnevno ali Viridian Multivitamini in Minerali.

Neto količina: 90 kapsul

Distributer: ORIX d.o.o., Ljubljana

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujeo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.