Okay večnamenska gobica Scrubby – več barv

3.95

Okay gobica Scrubby je vsestransko uporabna gobica, ki se ne usmradi in jo lahko opereš kar skupaj s posodo v pomivalnem stroju, sanjsko kajne?

Proizvajalec: Okay

Opis

Okay Večnamenska gobica Scrubby je vsestransko uporabna gobica, ki se ne usmradi in jo lahko opereš kar skupaj s posodo v pomivalnem stroju, sanjsko kajne?

Ko  jo zmočiš z  vodo se bo gobica zmehčala in uporabiš jo tako kot navadno gobico, le da je močnejša od navadnih gobastih gobic! S Scrubby gobico bodo madeži izginili z manj truda! Z njo lahko čistiš različne posode, štedilnik, pribor, korito, pečico, celo kopalnico …

Najboljše pa je, da jo lahko uporabljaš znova in znova, saj je pralna preprosto skupaj s posodo v POMIVALNEM STROJU! Z nasmeškom (in brez kemikalij) očisti madeže ter naredi nekaj dobrega zase in naravo, okay?

Uporaba:
Uporabljate jo tako kot navadne gobice. Večnamenska gobica je pralna je v pomivalnem stroju. Po izpiranju pustite, da se posuši. Ne dajajte v sušilni stroj.

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Dodatne informacije

Barve gobice

Bela, Modra, Roza, Rumena