Trda mila Cepuš

4.805.40

Naravni izdelki Cepuš

Ročno izdelana trda mila po tradicionalnem hladnem postopku.
Počisti
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Trda mila Cepuš so ročno izdelana iz kakovostnih ekoloških maščob po tradicionalnem hladnem postopku, na ta način trda mila ohranijo vse lastnosti sestavin.

Oblike mil so različna.

Slovenski proizvod.

Neto količina: 90g

Proizvajalec: Naravni izdelki Cepuš, Slovenija

Naravni izdelki Cepuš so delo pridnih rok Andreje in Primoža ter njunih štirih otrok. Njihovo osnovno vodilo je spoštovanje do človeka in narave, zato so sestavine popolnoma naravne, izdelki pa so podprti s certifikatom, ki zagotavlja, da vsebujejo 100% naravne sestavine, od katerih jih je najmanj 95% ekološkega izvora. Ideja, da ustvarijo nekaj preprostega in naravnega ter hkrati unikatnega je dobila polet spomladi 2019, ko sta Andreja in Primož združila sta svoje poklicno znanje mikrobiologinje in inženirja  strojništva, ki se je v preteklih letih nadgrajevalo na strokovnih izobraževanjih in pri domačih mojstrih. Sedaj pri delu sodeluje cela družina, saj kot pravita, je vsak od njih pomemben.

BIO certifikat zagotavlja, da izdelek vsebuje 100% naravne sestavine, od katerih jih je najmanj 95% ekoloških. Ne vsebuje parabenov, sintetičnih barvil in dišav, silikona, formaldehida, klorovih derivatov, gensko spremenjenih organizmov, kemičnih UV filtrov, emulgatorjev PEG in PPG, …

Dodatne informacije

Milo

Čistilno, Ognjič, Rožmarin – med, Sivka, Sivka – med, Za najmlajše