Travel Biotic 30 kapsul

25.95

Viridian

Travel Biotic vsebujejo nepatogeno kvasovko Scharomyces Boulardii in ingverjeve korenine. Zadostuje že ena kapsula na dan.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Izdelek Travel Biotic  vsebujejo nepatogeno kvasovko Scharomyces Boulardii (ime je dobila po francoskem mikrobiologu Henriju Bulard) in ingverjeve korenine. Zadostuje že ena kapsula na dan, saj je koncentracija nepatogene kvasovke v kapsuli zelo močna.

Saccharomyces Boulardii je nepatogena kvasovka, ki zavira rast slabih bakterij in kandide, odličen je pri driskah povzročenih z antibiotikom ter preprečuje potovalne driske.

Zelo priporočljivo je uživanje Travel Biotica med potovanjem (potovalne driske). Izdelka ni potrebno hraniti v hladilniku, saj je nepatogena kvasovka bluardii odporna na vročino.

Vas napenja, imate drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki da vaš najpomembnejši organ ne deluje dobro.
Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane, ko lahko mislimo. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju. Zdravje črevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Več o probiotikih si preberite tukaj.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo za splošno uporaba vzemite Travel Biotic 1 kapsulo dnevno. Če se odpravljate na potovanje vzemite 1 kapsulo dnevno 5 dni pred predvidenim odhodom in nadaljujte z uporabo med potovanjem.

Neto količina: 30 kapsul

Distributer: ORIX d.o.o., Ljubljana

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujejo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.