Viridian Ekološka tinktura veliki oman 50ml

12.95

Tinktura veliki oman Viridian je 100% ekološka in narejena iz sveže korenine velikega omana. Tinktura je odlična pomoč pri kašlju.

Proizvajalec: Viridian

Ni na zalogi

Opis

Tinktura veliki oman Viridian je 100% ekološka in narejena iz sveže korenine velikega omana. Tinktura je odlična pomoč pri kašlju, bronhialnih težavah in krepitvi pljuč.

Uporaba:
Priporočamo, da se tinktura veliki oman zaužije kot prehransko dopolnilo 15 do 30 kapljic, 2 do 3 krat dnevno z vodo, mlačnim čajem ali sadnim sokom.

Sestavine:
Voda, ekološki alkohol, izvleček sveže korenine ekološkega Velikega omana (Inula helenium).

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 ml

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujejo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.