Terranova Alfa-lipoična kislina, kompleks 50 kapsul

38.40

Terranova Alfa-lipoična kislina je močan antioksidant, ki sicer nastaja tudi v telesu. Sodeluje tudi pri procesih razstrupljanja težkih kovin.

Proizvajalec: Terranova

Opis

Alfa-lipoična kislina je močan antioksidant, ki sicer nastaja tudi v telesu.

Kot prehransko dopolnilo se uporablja za zaščito celic pred škodljivimi učinki oksidativnega stresa, ki smo mu izpostavljeni zaradi nezdravega življenjskega sloga (hrana bogata s sladkorji, psihološki stres, kajenje, alkohol, večje fizične obremenitve) in okolja (okoljski toksini).

Raziskave namreč dokazujejo, da že štiritedensko dodajanje alfa lipoične kisline pomembno zniža biomarkerje oksidativnega stresa. Sodeluje tudi pri procesih razstrupljanja težkih kovin v jetrih in ugodno vpliva na nevrološko funkcijo. Zmanjšuje celične učinke staranja, zato je priporočljiva tudi v številnih postopkih boja proti staranju.

Terranova Alfa-lipoična kislina

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev. Izdelki so brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Sestavine:
Ena rastlinska kapsula
Magnifood kompleks vsebuje 375 mg
stabilizirani riževi otrobi 150 mg
korenina kurkume** (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
matcha zeleni čaj 50 mg
plod/list rakitovca** (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
šipek** 50 mg
bučno seme 25 mg
Alfa-lipoična kislina 300 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksilpropil metilceluloza) 118 mg
Macesnov arabinogalaktan 5,5 mg

*V EU priporočen dnevni vnos.
**Iz nadzorovane ekološke pridelave.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.