Tekoči vitamin D3 50ml

16.95

Viridian

Tekoči vitamina D3, pridobljen iz lišajev.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Tekoči vitamin D3 je naravnega, rastlinskega izvora. Veganski vitamin D pridobivajo ga iz lišajev. Za boljši okus v tekoči vitamin D3 dodano naravno pomarančno olje. Olje vitamina D se nahaja v steklenički s kapalko. V 0,5 ml je 2000IU (50 µg) vitamina D3.

Vitamin D 3 prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema,  prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, s tem pa tudi k ohranjanju zdravih kosti in zob.

Ker je današnji način življenja takšen, da je izpostavljanje soncu prekratko (službe čez cel da, strah pred sončnimi žarki, sončne kreme z visokimi faktorji), je pojavljanje rahitisa v vedno večja.

Zato je uživanje prehranskih dopolnil z vitaminom D zelo priporočljiva.

Tudi črevesna flora mora biti zdrava, saj se vitamin D absorbira v tankem črevesju!

Več o vitaminu D si preberite tukaj.

Uporaba:
Z uporabo kapalke dodajte 0,5ml dnevno v hrano ali pijačo (ali neposredno v usta) oz. po navodilih zdravstvenega delavca.

Neto količina: 50ml

Distributer: ORIX d.o.o., Ljubljana

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujeo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.