Sinergija za oči, kompleks, 50 kapsul

34.65

Terranova

Sinergija za oči vsebuje številna blagodejna hranila in rastlinske sestavine, vitamine in minerale, ki ugodno vplivajo na očesne funkcije.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Sinergija za oči vsebuje številna blagodejna hranila in rastlinske sestavine, ki ugodno vplivajo na očesne funkcije. Vsebuje vitamina A in E, minerale selen, cink, baker, antioksidante lutein in astaksantin, ki ščitijo pred oksidativnim stresom, ki povzroča degenerativne spremembe oči.

  • Astaksantin in lutein – močna antioksidanta, ki vplivata na tveganje za starostno degeneracijo makule in sive mrene ter ugodno vplivata na vid.
  • Borovnice, jagode acai – bogat vir vitamina C in antioksidantov, ki blagodejno vplivajo na vezivno tkivo in oči.
  • Listi ohrovt – vsebuje lutein, zeaksantin ter mineral žveplo, ki je potreben za podporo vezivnemu tkivu.

Terranova sinergja za oči je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.