-7%

AlmaWin set čistil za kopalnico

12.28

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12.28.

AlmaWin set čistil za kopalnico sestavljajo Čistilo za WC gel, Čistilo za kopalnico sprej in Čistilo za steklene površine.

Proizvajalec: AlmaWin

Opis

AlmaWin set čistil za kopalnico sestavljajo Čistilo za WC gel, Čistilo za kopalnico sprej in Čistilo za steklene površine.

AlmaWin Čistilo za WC gel

AlmaWin čistilo za WC gel odstrani nečistoče ter vodni in sečni kamen. Modra barva omogoča varčno nanašanje, saj točno vidite, kje ste gel že nanesli. AlmaWin čistilo za WC gel je viskozen in se dobro oprime straniščne školjke.

AlmaWin Čistilo za kopalnico sprej

AlmaWin čistilo za kopalnico preprosto odstrani vodni kamen in nečistoče, ob enem je nežen in prijazen do vaše kože. Naravna dišava po meti v vašo kopalnico prinaša svežino.

AlmaWin Čistilo za steklene površine

AlmaWin čistilo za steklene površine preprosto razpršite in obrišite. Čistilo učinkovito odstrani umazanijo in na površini pusti sijaj. Če želite odstraniti trdovratno umazanijo, površino najprej obrišite z vlažno krpo.


Dodaj v košarico

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.

Morda vam bo prav tako všeč…