-7%

Okay set čistil kopalnica

13.35

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13.35.

Okay set čistil kopalnica sestavljajo Čistilo za wc Flush King, Čistilo za kopalnico Sparkling Señora in Čistilo za steklo Miss Shiny.

Proizvajalec: Okay

Opis

Okay set čistil kopalnica sestavljajo Čistilo za wc Flush King, Čistilo za kopalnico Sparkling Señora in Čistilo za steklo Miss Shiny.

Čistilo za wc Flush King

Okay čistilo za wc Flush King je odličen v boju z odstranjevanjem različne umazanije in vodnega kamna. Je modre barve, zato se zelo dobro vidi, kje ste ga nanesli. Njegova gelasta struktura poskrbi, da se na robovih školjke zadrži dovolj dolgo, da odstrani madeže.

Več o izdelku preberite TUKAJ.

Čistilo za kopalnico Sparkling Señora

Okay čistilo za kopalnico Sparkling Señora je kos še tako trdovratnemu vodnemu kamnu. Uporabite ga lahko v kuhinji in/ali kopalnici. Uporablja se za čiščenje ploščic, tuš kabine in kadi stranišča, umivalnike polne milnih madežev, lisaste pipe,… Ne uporabljajte na marmorju, emajliranih ali apnenčastih površinam.

Več o izdelku preberite TUKAJ.

Čistilo za steklo Miss Shiny

Okay čistilo za steklo Miss Shiny – lisasta okna, flekasto ogledalo, zamazano kuhinjsko steklo, očala polna prstnih odtisov – nočna mora.  Čistilo je namenjeno čiščenju steklenih površin in poskrbi za kristalno čistočo, tudi površin iz visokega sijaja.

Več o izdelku preberite TUKAJ.


Dodaj v košarico

Okay je blagovna znamka, ki združuje ekološke izdelki, ki s svojo iznajdljivostjo lajšajo vsakdan. Naravna čistila za celoten dom.

Opozorila:
H319 Povzroča hudo draženje oči.
P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
P501 Posodo odstranite na primerno mesto samo popolnoma prazno.