Selen 200 μg, kompleks, 50 kapsul

15.36

Terranova

Selen je pomemben mineral. Pripomore k ohranjanju zdravih las in nohtov. Ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in ščitnice.
Primerno za vegetarijance in vegane.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Selen 200 μg, kompleks, je pomemben mineral. Pripomore k ohranjanju zdravih las in nohtov. Ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in ščitnice. Selen je integralni del vsaj petindvajsetih človeških selenoproteinov, med katerimi so posebej pomembni učinkoviti antioksidanti, ki ščitijo celice pred škodljivimi presnovnimi poškodbami.

Terranova selen je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da Selen 200 μg, kompleks zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 kapsulo dnevno, pri obroku. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.