Riževa moka brez glutena bio Gluteno 500g

3.70

Riževa moka brez glutena je uporabna pri vsakem receptu. Njena lastnost je da testu daje trdno strukturo.

Ekološko

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Riževa moka brez glutena je uporabna pri vsakem receptu. Njena lastnost je da testu daje trdno strukturo.

Najbolj pogosto se uporablja pri peki piškotov in biskvitov, za zgoščevanje krem in omak, pudingov, juh ali pa za pripravo svežih testenin in pic.

Ker je riževa moka brez glutena znana po tem, da vpije manj maščob kot druge vrste mok, je odlična za ocvrte jedi.

Sestavine:
Riževa moka.*
* iz kontrolirane ekološke pridelave, SI-EKO-001. Kmetijstvo EU.

Prehranske vrednosti na 100 g:
Energijska vrednost 1561 kJ/ 368 kcal
Maščobe 2,1 g (od tega nasičene maščobe 0,6 g)
Ogljikovi hidrati 79,0 g (od tega sladkorji 0,5 g)
Prehranske vlaknine 0,7 g
Beljakovine 8,2 g
Sol 0,01 g

Hranite na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Embalažo po uporabi dobro zaprite.

Dodaj v košarico

Neto količina: 500 g

Gluteno podjetje pod istoimensko blagovno znamko proizvaja brezglutenske testenine, brezglutenske prigrizke, ponuja tudi brezglutenske moke in še veliko več.  Zakaj Gluteno? Preprosto, »Gluten no« oz. »gluten ne«.