Ribje olje Viridian 90 kapsul

28.95

Ribje olje Viridian za dobro počutje.

Ni na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Vrhunsko ribje olje Viridian pridobivajo iz skandinavske  šarenke (postrvi), ki predstavljajo merilo okoljske trajnosti, prehranske kakovosti ter svežine in čistosti. Ribje olje Viridian je prvo certificirano organsko ribje olje na svetu, ki je sedaj na voljo v mehkih kapsulah.

Ribje olje vsebuje omega 3 maščobne kisline, ki imajo zelo ugoden in zdrav vpliv na telo. Najbolj znani ste DHA in EPA nenasičeni maščobni kislini omega 3.

EFSA – Evropska agencija za varnost hrane je odobrila naslednje zdravstvene trditve:

  • DHK ima vlogo pri delovanju možganov,
  • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida,
  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.

Dnevni vnos mora biti vsaj 250 mg EPK in vsaj 250 mg DHK.

DHA je ključna sestavina vseh celičnih membran in je je največ v možganih in mrežnici (očesu). EPA in DHA imata pomembno vlogo pri zmanjševanju vnetnih procesov v telesu. (1)

Viridian ribje olje je:

  • proizvedeno v nekaj urah z nežnim postopkom, pri čemer se ustvari sveže, neoksidirano olje s celotnim spektrom naravnih maščobnih kislin,
  • popolnoma trajnosten in družbeno odgovoren vir rib (Ribolov je trajnosten, kadar ne ogroža naravne sposobnosti razmnoževanja ribjih staležev. 1)
  • samo iz 100% aktivnih sestavin,
  • brez veziv in polnil,
  • brez GSO,
  • ni testiran na živalih.
Opomba: Izdelek nima ekološkega certifikata. Kapsula je sestavljana iz ribje želatine, ki še ni prejela ekološkega certifikata Soil Association, čeprav je v njej 100% ekološko ribje olje.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo  vzemite dve kapsuli dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Sestavine:
Dve kapsuli vsebujeta:
Olje skandinavske šarenke ( Ochorhynctus mykiss ) in trajni ekstrakt rožmarina ( Rosmarinus officinalis L. ) (kot antioksidant)
Skupaj Omega-3: 432mg
DHA (dokozaheksaenojska kislina) 200mg
EPA (eikozapentaenojska kislina) 70mg
DPA (dokospentaenojska kislina) 24mg
ALA (alfa linolenska kislina)68 mg
Druge maščobne kisline omega-3 70mg
Skupaj Omega-6 336mg
Omega 6 (linolna kislina) 290mg
GLA (gama linolna kislina) 5 mg
Druge maščobne kisline omega-6 41mg
Omega 7 (palmitoleinska kislina) 155mg
Omega 9 (oleinska kislina) 768mg
Softgel kapsula: ribja želatina in rastlinski glicerol
ALERGENI: Ta izdelek vsebuje ribe.

Beri dalje

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 90 kapsul

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujejo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.