-20%

Pulsin presni proteini iz kaljenega rjavega riža 250g

8.72

Presni proteini iz kaljenega rjavega riža so veganski, nealergeni in čisto naraven vir beljakovin.

Proizvajalec: Pulsin

2 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Pulsin presni proteini iz kaljenega rjavega riža so brez glutena, brez mleka, brez sladkorja, brez gensko spremenjenih organizmov, brez trans maščobnih kislin in so popolnoma veganski in presni.

Proteini so narejeni iz 100% kaljenega polnozrnatega riža. Proteini so pridobljeni z encimskim procesom, pri nizkih temperaturah in brez uporabe kemičnih dodatkov. Vsebuje dobro prebavljiv in uravnotežen vir aminokislin. Vsebujejo 80% beljakovin.

Pulsin presni proteini iz kaljenega rjavega riža v prahu so izredno lahko prebavljivi veganski vir beljakovin. Beljakovine morajo biti prisotne v  vsakodnevni prehrani, saj v našem telesu opravljajo veliko pomembnih funkciji.

Proteine lahko uživamo zaradi različnih razlogov. Lahko jih uživate kot dodatek pri hujšanju, za krepitev mišične mase ali jih uporabljamo pri visoko beljakovinskih dieti. So tudi odlična podpora imunskemu sistemu.

Uporaba:
Pulsin presne proteine iz kaljenega rjavega riža vmešajte v sadne ali zelenjavne sokove, smutje, jogurte, kaše, lahko jih potresite po kosmičih ali jih dodajte v različne juhe. Uporabljate jih lahko namesto moke za zgoščevanje omak.
Priporoča se uživanje 10g presnih proteinov iz kaljenega rjavega riža (kar pomeni 8g beljakovin) dnevno 1 – 3 krat na dan.

Sestava:
100% polnozrnati koncentrat, presnih rjavih riževih proteinov.

Neto količina: 250g

Proizvajalec: Pulsin Ltd, Velika Britanija