-10%

Pulsin grahovi proteini izolat 250g

7.99

Presni grahovi proteini so veganski, nealergeni in čisto naraven vir beljakovin.

Proizvajalec: Pulsin

3 na zalogi

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Pulsin grahovi proteini izolat so brez glutena, brez mleka, brez sladkorja, brez gensko spremenjenih organizmov, brez trans maščobnih kislin in so popolnoma veganski in presni.

Grahovi proteini so kakovostni beljakovinski prah. Vsebuje 85% lahko prebavljivih in uravnoteženih aminokislin je odličen vir razvejanih aminokislin (BCAA) in ima nizko vrednost ogljikovih hidratov.

Pulsin proteini v prahu so izredno lahko prebavljivi veganski vir beljakovin. Beljakovine morajo biti prisotne v  vsakodnevni prehrani, saj v našem telesu opravljajo veliko pomembnih funkciji.

Proteine lahko uživamo zaradi različnih razlogov. Lahko jih uživate kot dodatek pri hujšanju, za krepitev mišične mase ali jih uporabljamo pri visoko beljakovinskih dieti. So tudi odlična podpora imunskemu sistemu.

Uporaba:
Pulsin grahovi proteini izolat vmešajte v sadne ali zelenjavne sokove, smutje, ali jih dodajte v različne juhe, zelo okusni so v rastlinskih juhah, kot sredstvo za zgoščevanje.
Priporoča se uživanje 10 – 20g presnih proteinov iz kaljenega rjavega riža (kar pomeni 8g beljakovin) dnevno 1 – 3 krat na dan.

Sestava:
100% izolat grahovih beljakovin

Neto količina: 250g

Proizvajalec: Pulsin Ltd, Velika Britanija