-10%

Pulsin grahovi proteini izolat 250g

10.65

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10.65.

Pulsin grahovi proteini izolat so brez glutena, brez mleka, brez sladkorja, brez gensko spremenjenih organizmov, brez trans maščobnih kislin in so popolnoma veganski in presni.

Proizvajalec: Pulsin

Opis

Pulsin grahovi proteini izolat so brez glutena, brez mleka, brez sladkorja, brez gensko spremenjenih organizmov, brez trans maščobnih kislin in so popolnoma veganski in presni. Grahovi proteini so kakovostni beljakovinski prah. Vsebuje 85% lahko prebavljivih in uravnoteženih aminokislin je odličen vir zazvejanih aminokislin (BCAA) in ima nizko vrednost ogljikovih hidratov.

Zakaj naj izberem grahove beljakovine?
Pulsin proteini v prahu so izredno lahko prebavljivi veganski vir beljakovin. Beljakovine morajo biti prisotne v  vsakodnevni prehrani, saj v našem telesu opravljajo veliko pomembnih funkciji.

Pulsin  grahovi proteini

  • proteine lahko uživamo zaradi različnih razlogov,
  • lahko jih uživate kot dodatek pri hujšanju ali uravnavanju krvnega sladkorja,
  • lahko za krepitev mišične mase ali jih uporabljamo pri visoko beljakovinskih dieti,
  • so tudi odlična podpora imunskemu sistemu.

 

Uporaba:
Pulsin grahovi proteini izolat vmešajte v sadne ali zelenjavne sokove, smutje, ali jih dodajte v različne juhe, zelo okusni so v rastlinskih juhah, kot sredstvo za zgoščevanje.

Priporočeno serviranje:
Priporoča se uživanje 10 – 20g presnih proteinov iz kaljenega rjavega riža (kar pomeni 8g beljakovin) dnevno 1 – 3 krat na dan.

Sestava:
100% izolat grahovih beljakovin

Opozorilo:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Neto količina: 250g

Pulsin izdelki so veganski, brez glutena in brez gensko spremenjenih surovin. Uporabljajo le najboljše in naravne sestavine.  Ustvarjajo okusne prehransko uravnotežene izdelke, ki so primerni za celotno družino in ustrezajo vsem potrebam življenjskega sloga.