-20%

Proven Probiotiki za potovanja 14 kapsul

6.43

Proven Probiotiki za potovanja vsebuje 12,5 milijard Lab4b prijaznih bakterij na eno kapsulo. Dodani so tudi ingver, glutamin in aloe vera.

Proizvajalec: Proven

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Proven Probiotiki za potovanja:

 • 12,5 milijard Lab4b prijaznih bakterij na eno kapsulo,
 • za 14 dni,
 • vsebuje ingver, glutamin in aloe vero,
 • tako za poslovna, kot za počitniška potovanja,
 • vegetarijansko, vegansko, brez glutena, brez mleka, brez alergenov, brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

 

Prednosti ProVen probiotikov:

 • Proven probiotiki so bili v zadnjih 15 letih temeljito raziskani, da bi se dokazali pozitivni učinki na zdravje.
 • Človeški sevi – sevi so bili prvotno izolirani iz črevesne mikroflore zdravih posameznikov. Ti sevi so naravno prisotni v naših prebavilih, toda njihovo število se lahko zaradi načina življenja zmanjša.
 • Jasno definirane številčne oznake sevov – izdelki vsebujejo Lab4 in Lab4b konzorcij bakterij označene z imenom in številko (npr.: Lab4 – Lactobacillus acidophilus CUL60).
 • Dokazi, da bakterije preživijo želodčne in prebavne kisline – želodec je kislo okolje. Da bakterije dosežejo črevesno floro morajo biti sposobne preživeti. ProVen probiotike vzamemo s hrano, tako zagotovimo, da jim želodčna pH zagotovi prehod v tanko črevo, skupaj s hrano, ki se prebavlja.
 • Preživetje pri sobni temperaturi – ProVen zagotavlja 18 do 24 mesečno stabilnost izdelkov visoke učinkovitosti pri pogojih sobne temperature.
 • Noben izdelek ne vsebuje umetnih barvil, okusov ali konzervansov.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite Proven Probiotiki za potovanja 1 kapsulo dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca. Dve kapsuli na dan s hrano sta priporočljivi na potovanjih v manj razvita območja sveta. Priporočljivo je probiotik jemati cel čas potovanja.  Otrokom, starejšim od 2 let, preprosto izpraznite vsebino ene kapsule v hladno mleko, sok, jogurt ali drugo hladno pijačo ali hrano.

Sestavine:
Kalcijev karbonat, L-glutamin, prašek iz ingverjevega korena (Zingiber officinalis), lupina vegetarijanske kapsule (hidroksipropil metilceluloza), mikroorganizmi (Lactobacillus acidophilus CUL60 in CUL21, Bifidobacterium animalis subsp. Lactis CUL 34, Bifidobacis Aber, Bildo ), Sredstva proti strjevanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat), koruzni škrob.

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Neto količina: 14 kapsul

ProVen probiotiki vsebujejo bakterije Lab4, ki ji je dr. Plummer s svojo ekipo razvil pred skoraj 15 leti. Od takrat je predan podpiranju učinkovitosti bakterij Lab4 z nenehnim raziskovalnim programom in podpiranju obstoječih izdelkov in spodbujanju razvoja novih izdelkov.