Proven Probiotiki za odrasle 50 milijard 14 kapsul

15.39

Proven Probiotiki za odrasle 50 milijard vsebuje 50 milijard klinično potrjenih koristnih bakterij na odmerek z dodanim vitaminom C, D in cinkom. Acidophilus & Bifidus bakterije za odrasle po 16. letu, ultra visoka moč za kratkotrajno uporabo.

Proizvajalec: Proven

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Proven Probiotiki za odrasle 50 milijard:

 • vsebuje 50 milijard klinično potrjenih koristnih bakterij na odmerek,
 • Acidophilus & Bifidus bakterije za odrasle po 16. letu,
 • za 14 dni, ultra visoka moč za kratkotrajno uporabo,
 • uporabo po antibiotikih in za obdobja prebavnih motenj,
 • vegetarijansko, vegansko, brez glutena, brez mleka, brez alergenov, brez umetnih barvil, arom in konzervansov.

 

Prednosti ProVen probiotikov:

 • Proven probiotiki so bili v zadnjih 15 letih temeljito raziskani, da bi se dokazali pozitivni učinki na zdravje.
 • Človeški sevi – sevi so bili prvotno izolirani iz črevesne mikroflore zdravih posameznikov. Ti sevi so naravno prisotni v naših prebavilih, toda njihovo število se lahko zaradi načina življenja zmanjša.
 • Jasno definirane številčne oznake sevov – izdelki vsebujejo Lab4 in Lab4b konzorcij bakterij označene z imenom in številko (npr.: Lab4 – Lactobacillus acidophilus CUL60).
 • Dokazi, da bakterije preživijo želodčne in prebavne kisline – želodec je kislo okolje. Da bakterije dosežejo črevesno floro morajo biti sposobne preživeti. ProVen probiotike vzamemo s hrano, tako zagotovimo, da jim želodčna pH zagotovi prehod v tanko črevo, skupaj s hrano, ki se prebavlja.
 • Preživetje pri sobni temperaturi – ProVen zagotavlja 18 do 24 mesečno stabilnost izdelkov visoke učinkovitosti pri pogojih sobne temperature.
 • Noben izdelek ne vsebuje umetnih barvil, okusov ali konzervansov.

 

Vas napenja, imate drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki da vaš najpomembnejši organ ne deluje dobro.
Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane, ko lahko mislimo. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju.
Zdravje črevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite Proven Probiotiki za odrasle 50 milijard 1 kapsulo dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca. Ob sočasnem jemanju antibiotikov se prepričajte, da vzamete izdelek najmanj 2 uri po zaužitem antibiotiku.

Sestavine:
Mikroorganizmi (Lactobacillus acidophilus CUL60 & CUL21, Bifidobacterium animalis subsp. Lactis CUL34, Bifidobacterium bifidum CUL20), vegetarijanska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), mikrokristalna celuloza, sredstva proti strjevanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat).

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.

Neto količina: 14 kapsul

ProVen probiotiki vsebujejo bakterije Lab4, ki ji je dr. Plummer s svojo ekipo razvil pred skoraj 15 leti. Od takrat je predan podpiranju učinkovitosti bakterij Lab4 z nenehnim raziskovalnim programom in podpiranju obstoječih izdelkov in spodbujanju razvoja novih izdelkov.