Probiotiki Saccharomyces Boulardii 30 kapsul

23.95

Viridian

Probiotiki Saccharomyces Boulardii vsebujejo nepatogeno kvasovko Scharomyces Boulardii, pet dobrih probiotičnih kultur ter edinstven prebiotik.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Probiotiki Saccharomyces Boulardii (po francoskem mikrobiologu Henriju Bulard) vsebujejo nepatogeno kvasovko Scharomyces Boulardii, pet dobrih probiotičnih kultur (Lactobacilov, Bifidobakterij) ter edinstven prebiotik. Prebiotik, ki je sestavljen iz prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina, se ne absorbira, črevesju pomaga vzpostaviti zdravo črevesno floro ter naseljevanje dobrih bakterij.

Probiotiki Saccharomyces Boulardii  lahko jemljemo tudi ob sočasnem jemanju z antibiotikom (ta je med uživanje ne uniči). Zelo priporočljivo je uživanje Bulardii probiotika med potovanjem (potovalne driske).

Vas napenja, imate drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki da vaš najpomembnejši organ ne deluje dobro.
Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane, ko lahko mislimo. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju.
Zdravje črevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Več o probiotikih si preberite tukaj.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite probiotiki Saccharomyces Boulardii 1 do 2 kapsuli dnevno. Če se odpravljate na potovanje vzemite 1 kapsulo dnevno 5 dni pred predvidenim odhodom in nadaljujte z uporabo med potovanjem.

Neto količina: 30 kapsul

Distributer: ORIX d.o.o., Ljubljana

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujejo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.