Probiotik dnevna simbioza ProCare 30 kapsul

28.95

Viridian

ProCare probiotik je mešanica štirih sevov in zagotavlja 12,5 milijard dobrih črevesnih bakterij na kapsulo.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Probiotik dnevna simbioza ProCare zagotavlja 12,5 milijard dobrih črevesnih bakterij na kapsulo. Probiotik dnevna simbioza ProCare je mešanica štiri probiotičnih bakterijskih kultur, ki ga po vsem svetu uporabljajo že več kot 15 let in je eden od najbolj raziskanih večsevnih probiotikov na svetu. Lahko ga uživamo kot pomoč pri je pri sindromu razdražljivega črevesja.

Vas napenja, imate sindrom razdražljivega črevesja, drisko, zaprtje, prebavne motnje, ali vetrove? To so samo nekateri znaki da vaš najpomembnejši organ ne deluje dobro.

Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 70% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju. Zdravje črevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Več o probiotikih si preberite tukaj.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite probiotike Procare 1 do 2 kapsuli dnevno s hrano ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Neto količina: 30 kapsul

Distributer: ORIX d.o.o., Ljubljana

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujeo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.