Probio flora saccharomyces boulardii, 30 kapsul

21.90

Ekolife Natura

Probio flora je edinstven probiotik, ki lahko na naraven način odpravi kandido. Vsebuje Saccharomycens boulardi, probiotike in prebotike.

 

 

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Probiotiki Saccharomyces Boulardii (po francoskem mikrobiologu Henriju Bulard) vsebujejo nepatogeno kvasovko Scharomyces Boulardii, štiri dobre probiotičnih kultur ter prebiotik. Prebiotik, ki je sestavljen iz prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina, se ne absorbira, črevesju pomaga vzpostaviti zdravo črevesno floro ter naseljevanje dobrih bakterij.

Probiotiki Saccharomyces Boulardii  lahko jemljemo tudi ob sočasnem jemanju z antibiotikom (ta je med uživanje ne uniči). Zelo priporočljivo je uživanje Bulardii probiotika med potovanjem (potovalne driske).

Izdelek je brez glutena, soje, kvasa, dodanega sladkorja, soli, konzervansov in umetnih barvil. Ne vsebuje mleka in laktoze.

Vas napenja, imate drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki da vaš najpomembnejši organ ne deluje dobro. Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju. Zdravje črevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite Probio floro 1 kapsulo dnevno z vodo, sokom ali drugo tekočino. Najbolj učinkovita je uporaba eno uro po večerji.

Neto količina: 30 kapsul

Opozorilo:
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine:

  • Saccharomyces Boulardii 5 milijard
  • Mešanica štirih sevov 1,5 milijard (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum)
  • Mešanica prebiotikov 370 mg (edinstven prebiotk FSO, inulina)

Izdelek shranjujte na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Neto količina: 30 kapsul

Proizvajalec: Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

Ekolife Natura je slovenska blagovna znamka, ki ponuja kakovostne ekološke izdelke za dobro počutje in zdrav življenjski slog.