Terranova Prijazna mikroflora za otroke 50 kapsul

14.35

Prijazna mikroflora za otroke vsebuje prebiotike in probiotike, ki lahko ugodno delujejo pri krepitvi imunskega sistema in uravnavanju črevesne flore.

Proizvajalec: Terranova

Opis

Prijazna mikroflora za otroke združuje prebiotike in tri probiotične seve, katerih raziskave kažejo, da lahko ugodno delujejo pri krepitvi imunskega sistema, uravnavanju črevesne flore, pri lajšanju zaprtja, napihnjenosti in driske, zmanjšujejo tveganje za okužbe dihal pri otrocih in obnavljajo črevesno mikrobioto po terapiji z antibiotiki.

Vašega otroka napenja, ima drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki, da najpomembnejši organ ne deluje dobro.

Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane, ko lahko mislimo. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju.

Zdravje črevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Terranova Prijazna mikroflora za otroke

  • iz 100% naravnih sestavin,
  • brez veziv in polnil,
  • primeren za vegane,
  • brez GSO,
  • ni testiran na živalih,
  • je brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine, brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

 

Probiotiki lahko lajšajo prebavne težave, koristno vplivajo na krepitev imunskega sistema in vzpostavljajo optimalno črevesno floro.

Vsebuje sledove soje.

Uporaba:
Priporočamo, da vzamete kot prehransko dopolnilo za otroke od 4 do 12 let, 1 kapsulo dnevno pri obroku. Če otrok ne zmore pogoltniti kapsule, stresite njeno vsebino v sadni sok, smuti ali jogurt.

Sestavine:
Ena vegetarijanska kapsula:
Magnifood kompleks 200 mg vsebuje:
stabilizirani riževi otrobi 100 mg
pesin sok in list (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
listni ohrovt (sušen z zamrzovanjem) 25 mg
špinačini listi sušeni z zamrzovanjem 25 mgFOS (fruktooligosaharidi) 100 mg
vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 75 mg
Mešanica mikroflore 25 mg vsebuje
Lactobacillus rhamnosus (Rosell-11) 500 milijonov*
Lactobacillus acidophilus (Rosell-52) 500 milijonov*
Bifidobacterium lactis (CHR Hansen BB-12) 500 milijonov*
*kolonijskih enot v času poizvodnje

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Neto količina: 50 kapsul

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.