Prijazna mikroflora za otroke, 50 kapsul

13.71

Terranova

Prebiotik in probiotike, ki lahko ugodno delujejo pri krepitvi imunskega sistema in uravnavanju črevesne flore.
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Prijazna mikroflora za otroke združuje prebiotike in tri probiotične seve, katerih raziskave kažejo, da lahko ugodno delujejo pri krepitvi imunskega sistema, uravnavanju črevesne flore, pri lajšanju zaprtja, napihnjenosti in driske, zmanjšujejo tveganje za okužbe dihal pri otrocih in obnavljajo črevesno mikrobioto po terapiji z antibiotiki.

Vašega otroka napenja, ima drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki, da najpomembnejši organ ne deluje dobro.
Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane, ko lahko mislimo. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju.
Zdravje črevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Terranova prijazna mikroflora za otroke je brez pšenice, koruze, soje, kvasa, mleka, želatine. Je brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da vzamete kot prehransko dopolnilo za otroke od 4 do 12 let, 1 kapsulo dnevno pri obroku. Če otrok ne zmore pogoltniti kapsule, stresite njeno vsebino v sadni sok, smuti ali jogurt.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Neto količina: 50 kapsul

Distributer: Avemed d.o.o., Ljubljana

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.