Terranova Prebavni encimi, kompleks 50 kapsul

25.25

Dodajanje prebavnih encimov Terranova lajša prebavo. Uporabljamo ji lahko pri prebavnih težavah, kot so: napenjanje, vetrovi, trebušni krči, … Primerno za vegetarijance in vegane.

Proizvajalec: Terranova

Opis

Prebavni encimi, kompleks, 50 kapsul lajšajo prebavo in simptome, povezane z neoptimalnim delovanjem slinavke, in/ali se priporoča pri pomanjkanju ali slabši funkciji specifičnih encimov oz. pri prehranski intoleranci.

Terranova Prebavni encimi, kompleks, 50 kapsul

  • vsebujejo 7 encimov in 11 encimskih oblik rastlinskega izvora,
  • uporabljajo se lahko pri prebavnih težavah, kot so: napenjanje, vetrovi, trebušni krči, mastno, smrdeče in neoblikovano blato,
  • poleg encimov vsebuje tudi janeževo seme (lajša trebušne krče in napenjanje), ječmenovo travo (bogat vir vlaknin), ingver, artičokine liste (deluje na izločanje žolča), semena kardamoma…

 

Terranova prebavni encimi so brez pšenice, koruze, soje , kvasa, mleka, želatine. So brez živalskih sestavin, brez dodanega sladkorja in brez barvil.

Uporaba:
Priporočamo, da se prebavni encimi, kompleks, 50 kapsul zaužijejo kot prehransko dopolnilo za odrasle 1 kapsulo z ali na začetku manjšega obroka ali 1 do 2 kapsuli z ali na začetku večjega obroka.

Sestavine:
Ena vegetarijanska kapsula:
Magnifood kompleks 200 mg vsebuje:
Seme navadnega komarčka (sušeno z zamrzovanjem) 100 mg
Ječmenova trava 100 mg
Stabilizirani riževi otrobi 100 mg
Korenika ingverja (sušena z zamrzovanjem) 50 mg
List artičoke (sušen z zamrzovanjem) 50 mg
Strok kardamona 25 mg
Korenina rumenega svišča 25 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 118 mg
Proteaza (A. oryzae) 14,690 HUTQ 27,6 mg
Amilaza (A. oryzae) 2,545 DU 16,9 mg
Laktaza (A. oryzae) 727 ALU 7,3 mg
Glukoamilaza (A. niger) 6,5 AGU 7,3 mg
Alfagalaktozidaza (A. niger) 109 GaIU 7,3 mg
Proteaza (A. niger) 36 SAPU 6,8 mg
Invertaza (S. cervisiae) 291 SU 3,3 mg
Lipaza (C. rugosa) 349 FIP 1,9 mg
Glukoamilaza (R. oryzae) 0,72 AGU 1,1 mg
Lipaza (A. niger) 7,27 FIP 0,15 mg
Lipaza (R. oryzae) 7,27 FIP 0,15 mg

Dodaj v košarico

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Neto količina: 50 kapsul

Terranova Nutrition – britanska blagovna znamka naravnih prehranskih dopolnil proizvaja izdelke z aktivnimi oblikami hranil najboljše kakovosti. Prehranska dopolnili Terranova vsebuje samo aktivne sestavine in patentirano zmes – kompleks Magnifood, ki je sestavljena iz ekološko pridelanih in divje rastočih rastlin. Magnifood kompleks v izdelkih Terranova nadomešča vsa polnila, veziva, pomožna sredstva in aditive. Magnifood kopleks izboljša učinek, absorpcijo in funkcijo prehranskih dopolnil.