-15%

Pohodne Nogavice Trek

11.82

Najnižja cena v 30 dneh: 11.82

Pohodne Nogavice Trek so odlične nogavice za treking in pohodništvo. Športne nogavice so izdelane iz izredno zračnega materiala SoftAir in imajo dodatno zaščito za prste na nogi. Ojačitev zadaj skrbi za varovanje ahilove tetive, spodnja zaščita pa varuje peto pred nastankom otiščancev.

Proizvajalec: Mili

Opis

Pohodne Nogavice Trek so odlične nogavice za treking in pohodništvo. Športne nogavice so izdelane iz izredno zračnega materiala SoftAir in imajo dodatno zaščito za prste na nogi. Ojačitev zadaj skrbi za varovanje ahilove pete, spodnja zaščita pa pa varuje peto pred nastankom otiščancev.

Pohodne Nogavice Trek:

  • Športne nogavice iz SoftAira
  • Zračne linije, ki ščitijo zgornji del stopala
  • Zaščita za prste na nogi
  • Asimetrična zaščita prstov – ublaži pritisk
  • Ojačitev za ahilovo peto
  • Zaščita za peto – preprečuje nastanek otiščancev

 

Športne nogavice Run Shorty so izdelane v Sloveniji.

Surovinska sestava: 82% SoftAir Plus(poliamid), 13% Elastična nit, 5% Lycra by Dupoint (elastan).

Mili je slovensko proizvodno podjetje nogavic za otroke, ženske in moške. Nogavice so izdelane iz kakovostnih surovin, ki ji pridobivajo neposredno od priznanih svetovnih proizvajalcev. Nogavice Mili so primerne za vse zahtevne kupce, ki iščejo zdravje, kvaliteto in udobje.

Če ste športni navdušenec in imate radi pohodništvo ali tek, si lahko ogledate in kupite tudi pohodne nogavice. Ponuja jih naša partnerska spletna trgovina s pohodniško opremo Karabin.si.

Dodatne informacije

Barva nogavic

Siva, Črno-modra, Črno-roza

Velikost nogavic

35-38, 39-42, 43-46