Podstavek iz lesa

11.10

Naravni izdelki Cepuš

Na voljo je šest oblik: kapljica, rožica, satna celica, srce, ledvica in ključavnica.
Počisti
Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Podstavek  iz lesa je ročno izdelan iz orehovega ali češnjevega lesa. Zaščiten je s premazom iz naravnih olj in voskov, ki so primerni za stik z živili.

Podstavek  iz lesa ima na spodnji strani silikonske čepke, ki omogočajo, da podstavek ne drsi, da je dvignjen od podlage in voda lahko odteka.

Na voljo je šest oblik: kapljica, rožica, satna celica, srce, ledvica in ključavnica.

Proizvajalec: Naravni izdelki Cepuš, Slovenija

Naravni izdelki Cepuš so delo pridnih rok Andreje in Primoža ter njunih štirih otrok. Njihovo osnovno vodilo je spoštovanje do človeka in narave, zato so sestavine popolnoma naravne, izdelki pa so podprti s certifikatom, ki zagotavlja, da vsebujejo 100% naravne sestavine, od katerih jih je najmanj 95% ekološkega izvora. Ideja, da ustvarijo nekaj preprostega in naravnega ter hkrati unikatnega je dobila polet spomladi 2019, ko sta Andreja in Primož združila sta svoje poklicno znanje mikrobiologinje in inženirja  strojništva, ki se je v preteklih letih nadgrajevalo na strokovnih izobraževanjih in pri domačih mojstrih. Sedaj pri delu sodeluje cela družina, saj kot pravita, je vsak od njih pomemben.

BIO certifikat zagotavlja, da izdelek vsebuje 100% naravne sestavine, od katerih jih je najmanj 95% ekoloških. Ne vsebuje parabenov, sintetičnih barvil in dišav, silikona, formaldehida, klorovih derivatov, gensko spremenjenih organizmov, kemičnih UV filtrov, emulgatorjev PEG in PPG, …

Dodatne informacije

Les

Češnjev, Orehov

Oblika

Kapljica, Ključavnica, Ledvica, Rožica, Satna celica, Srce