Otroški zobni gel 50ml

5.27

Weleda zobni gel za otroke je posebej primeren je za nego občutljivih mlečnih zob.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Otroški zobni gel za otroke je posebej primeren je za nego občutljivih mlečnih zob.

Vsebuje izvlečke ognjiča, ki krepi dlesni in kremen, ki temeljito očisti zobe. Ima prijeten okus ima po komarčku in poprovi meti.

Zobni gel je primeren tudi za umivanje prvih zobkov, saj ne vsebuje nevarnih snovi, ki bi škodovale otroku, če zobni gel poje.

Otroški zobni gel ne vsebuje fluorida, umetnih sladil, sintetičnih konzervansov in arom, sladkorja, barvil in mineralnih olj.

Uporaba:
Otroški zobni gel nanesite na navlaženo otroško zobno ščetko ter nežno očistite zobe in dlesni. Po končanem ščetkanju zobe in dlesni temeljito sperite. Zobe ščetkajte vsaj dvakrat dnevno.

Sestava (INCI):
Glycerin, Water, Silica, Algin, Calendula Officinalis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Esculin, Flavor*, Limonene*
* naravna eterična olja

Neto količina: 50ml

Proizvajalec: Weleda AG, Nemčija

Weleda je naravna, organska in certificirana celostna naravna kozmetika, ki temelji na antropozofskih načelih, katere začetnik je bil  Rudolf Steiner. Začetki Welede segajo že v leto 1921, še dandanes pa Weleda sledi strogim načelom, ki so bila določena ob ustanovitvi. Danes je Weleda eden iz med vodilnih proizvajalcev holistične naravne kozmetike, ki podpira osebni razvoj, ohranja zdravje in dobro počutje.