-5%

Otroški paket Viridian

Original price was: €31.90.Current price is: €30.31.

Najnižja cena v 30 dneh: 30.31

Otroški paket Viridian vsebuje Otroške probiotike v prahu z vitaminom C in Vitamin D3 kapljice za otroke.

Proizvajalec: Viridian

Opis

Otroški paket Viridian vsebuje Otroške probiotike v prahu z vitaminom C in Vitamin D3 kapljice za otroke. Otroški paket Viridian za dobro počutje otrok.

Otroški probiotiki v prahu

Vsebuje mešanico štirih sevov dobrih črevesnih bakterij. Poleg probiotikov vsebujejo tudi edinstven prebiotik, sestavljen iz prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina, ki se ne absorbira, črevesju pa pomaga vzpostaviti zdravo črevesno floro ter naseljevanje dobrih bakterij. Otroški probiotiki v prahu vsebujejo tudi vitamin C, ki ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, povečuje absorpcijo železa,  prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

Uporaba: Otroški probiotik v prahu z vitaminom C lahko uživate z žlico ali pa jih vmešate v hladno hrano ali pijačo. Probiotik je dobrega okusa in ne vsebuje mleka. Servirna žlička (1g) je priložena.

Sestavine:
Ena priložena žlička (1g) vsebuje:
Skupno št. dobrih živih bakterij 2 milijardi
Lactobacillus acidophilus NCIMB 30157
Lactobacillus acidophilus NCIMB 30156
Bifidobacterium lactis NCIMB 30172
Bifidobacterium bifidum NCIMB 30153
Vitamin C (kalcijev askorbat) 50mg
Prebiotik FS2-60 (celoten spekter prebiotikov oligosaharidov in rastlinskega inulina) 835mg

Neto količina: 50g

Tekoča oblika vitamina D3

Viridian vitamin D je naravnega, rastlinskega izvora. Veganski vitamin D3 kapljice za otroke pridobivajo iz lišajev. Za boljši okus je tekočemu vitaminu D dodano naravno pomarančno olje. Olje vitamina D se nahaja v steklenički s kapalko. V 0,5 ml je 400IU (10 µg) vitamina D3.

Da je uživanja vitamina D pomembno je potrdila tudi evropska agencija za varnost hrane (EFSA), ki je odobrila naslednje zdravstvene trditve:

  • prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja,
  • prispeva k normalni ravni kalcija v krvi,
  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k ohranjanju zdravih zob,
  • prispeva k delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri delitvi celic.

 

Uporaba: Z uporabo kapalke dodajte Vitamin D3 kapljice za otroke 0,5ml dnevno v hrano ali pijačo (ali neposredno v usta) oz. po navodilih zdravstvenega delavca. Kapljice so primerne za otroke od 6. mesecev starosti dalje.

Sestavine: Vitamin D3 (veganski holekalciferol) 400IU = 10µg (200% PDV**), v osnovi olja riževih otrobov in olja pomaranče.
** Priporočen dnevni vnos

Neto količina: 30ml

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Dodaj v košarico

POGLEJ vsa prehranska dopolnila za otroke TUKAJ.

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujeo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.