-10%

Otroški paket Viridian

31.90 28.71

Viridian

Otroški paket Viridian vsebuje Otroške probiotike v prahu z vitaminom C in Vitamin D3 kapljice za otroke.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Opis

Otroški paket Viridian vsebuje Otroške probiotike v prahu z vitaminom C in Vitamin D3 kapljice za otroke. Otroški paket Viridian za dobro počutje otrok.

Otroški probiotiki v prahu mešanico štirih sevov dobrih črevesnih bakterij. Poleg probiotikov vsebujejo tudi edinstven prebiotik, sestavljen iz prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina, ki se ne absorbira, črevesju pa pomaga vzpostaviti zdravo črevesno floro ter naseljevanje dobrih bakterij.Otroški probiotiki v prahu vsebujejo tudi vitamin C, ki ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, povečuje absorpcijo železa,  prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
Uporaba: Otroški probiotik v prahu z vitaminom C lahko uživate z žlico ali pa jih vmešate v hladno hrano ali pijačo. Probiotik je dobrega okusa in ne vsebuje mleka. Servirna žlička (1g) je priložena.
Neto količina: 50g

Tekoča oblika vitamina D3 je naravnega, rastlinskega izvora. Veganski vitamin D3 kapljice za otroke pridobivajo iz lišajev. Za boljši okus je tekočemu vitaminu D dodano naravno pomarančno olje. Olje vitamina D se nahaja v steklenički s kapalko. V 0,5 ml je 400IU (10 µg) vitamina D3.
Vitamin D 3 prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema,  prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, s tem pa tudi k ohranjanju zdravih kosti in zob.
Uporaba: Z uporabo kapalke dodajte Vitamin D3 kapljice za otroke 0,5ml dnevno v hrano ali pijačo (ali neposredno v usta) oz. po navodilih zdravstvenega delavca. Kapljice so primerne za otroke od 6. mesecev starosti dalje.
Neto količina: 30ml

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.

Viridian Nutrition – Etični vitamini z ekološkim srcem. Britanska blagovna znamka Viridian vsebuje samo 100% čiste aktivne sestavine, ekološko pridelane, brez prisotnosti škodljivih snovi. Med Viridian naravnimi prehranskimi dopolnili dobite naravne vitamine in minerale, ekološka olja in zelišča, tinkture in balme. Vsi so zasnovani tako, da okrepijo naše zdravje. Veliko izdelkov ima tudi ekološki certifikat. Njihovi izdelki so veganski. Ne vsebujejo dodanega sladkorja, glutena, pšenice, laktoze, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Izdelki (kapsule) ne vsebujeo polnil (so brez magnezijevega stearata, silicijevega dioksida, maltodekstrina). Izdelki Viridian Nutrition niso testiranj na živalih.